Aktywne Wpisy
Itslilianka +793
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +510
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
https://www.wykop.pl/link/3935807/poczta-polska-rozpoczyna-wspolprace-z-chinami/
Poczta Polska podpisała porozumienie z grupą China Post. Będzie rozwozić chińskie towary do trzydziestu krajów europejskich - informuje w poniedziałek Puls Biznesu. Nasz główny pocztowy operator ma być bardziej międzynarodowy - dodaje.
#polska #swiat #chiny #pocztapolska #aliexpress #gospodarka #mikroreklama
Dobrze ze poczta kombinuje ze wspolpraca miedzynarodowa. Tylko raz ze to jest tylko na pol roku i trzeba czekac na efekty.
Dwa jesli nie potrafi sie od kilkunastu lat usprawnic funkcjonowania firmy na rodzimym rynku, to watpliwosci co do tej umowy sa jak najbardziej zasadne. Bo nagle z dupy nie wyczaruje sie
W godzinach szczytu.
Szczytem to jest budowanie poczty jak hangar z 6 okienkami, z czego czynne sa 2.
W zwiazku z polityka pracownicza, oraz permanentnym wprowadzaniem systemu informatycznego, czesto obsluga jednej paczki to 10min. Dorzuc do tego idiotyczny wrecz pomysl banku pocztowego i obslugi jego klientow w tych samych okienkach, w ktorych sa obslugiwani pozostali petenci (de facto klienci poczty nie banku)
No i wybacz ale jesli ktos pracuje
@PurpleHaze:
poczta jest bardzo czesto w budynkach wlasnych - stad tez koszty funkcjonowania sa praktycznie niezalezne od powierzchni, ktora zajmuja.
@PurpleHaze:
najwiekszy szczyt jest w
Co do wielkosci up to mnie koszta prowadzenia dzialanosci nie interesuja, wchodze i widze 6 okienek. Przy jednym kierowniczka,przy