Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Tak, jestem jego synem. Proszę mnie już w tej kwestii nie męczyć, bo większość wpisów i tak pisałem ja, bo tata już nie mógł. Przekazywałem jego historie, które niejednokrotnie wcale nie były tak świeże, jakby wam się wydawało. Po prostu mówił, bo chciał się tu dzielić, ja pisałem.
Także mam nadzieję, że choć trochę wyjaśniam sprawę. Dla taty byliście w większości zajebiści i wam dziękuję.
Nie wiem po co to piszę, bo zapewne przez tutejszy ostracyzm będę musiał usunąć konto, bo niefajnie być czyimś synem i niefajnie brzmi, że kilka ostatnich postów już sam nie pisał. Wiem jak mirko działa i cóż ;)
A jak ktoś chce choinkę to zapraszam, bo wysyłałem wielu z was, w większości za darmo, bo tata wydał dyspozycję ;) Były nawet takie, że poszło z mojej pomyłki g---o, a ktoś zapłacił i tak się cieszył. Nie pamiętam nicków niestety. Także zgłoście się, poślę znów, znów za darmo.
Trzymajcie się ciepło i w cholerę mi miło, że tak polubiliście mojego tatę. Nie ważne jest tych parę głupich akcji, on serio się tym cieszył, że mógł sobie z wami pogadać.
#historieprywaciarza
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Dlatego też użyłem tylko jednego tagu, tego właściwego. Choć akurat z tobą jak widzę i tak się dobrze dogaduję, bo nawet jak ci coś wytknąłem to przyznajesz rację. Także widocznie oboje się szanujemy - no homo i tradycyjne - iksde :)
@awa-dent: Po prostu wiedział kto to i był zbulwersowany, ale niestety to był czas w którym już nie mógł polegać na własnych siłach i liczył na wyleczenie. Ono nie przyszło, więc i nic w tej kwestii nie zdziałał.
@vakarena: W jaki sposób? :)
Komentarz usunięty przez autora
@oiio: