Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +731
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Poprawiłbym jednak trochę kolorystykę, bo na moje (laickie) oko niektóre kolory nie pasują do reszty.
@Valdin: podstawowe umiejętności graficzne i troche cierpliwości (czyli dużo wolnego czasu)
@anonim1133: Modele z lowpoly City były wykorzystane do gry na Hackatonie i zostały odebrane bardzo pozytywnie. Kto wie, może w przyszłości uda się stworzyć jakąś fajną gierke.
@syctac w jakim programie można takie rzeczy robić? Pobawiłbym się, ongiś uwiebiałem robić mapy do Jedi Academy (。◕‿‿◕。)
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Adsumus: blender jako darmowy jak najbardziej :) 3dsmax to dobra alternatywa, lecz płatna (i masa innych softów)
Jakoś mi się wydaje, że jak ktoś używa aut w swojej grze to albo jest to gra w całości oparta na samochodach (jakiś car racing, gdzie raczej coś takiego nie przejdzie), albo jako jakiś nieruchomy element (który raczej też powinien jakoś bardziej szczegółowo wyglądać). No chyba, że gra taki klimat trzyma, ale nigdzie takiej w sumie nie
blender to praktycznie uproszczony 3ds max (może nawet nie uproszczony, tylko ma mniej funkcji)
Wygooglaj low poly art
Jeżeli przerzucić sie na skróty - 5
@DancingJelly
@bobuc
@interface
@donn_pedro
@Bessi
Proszę o informacje na PW który asset chcecie spośród 4 dostępnych :)
Komentarz usunięty przez autora
@RSGApps
Odezwij się na PW i daj znać który asset chcesz :)