Wpis z mikrobloga

@UmyslScisly: Odnoszę się do tego, że #!$%@? wypoki mają w zwyczaju oceniać ubiór innych, a sami wyglądają jak typ na obrazku. Jakim zerem trzeba być, by oceniać styl innych? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Wypok kolejny raz pokazuje jak #!$%@? jest portalem XD
  • Odpowiedz
Może po prostu na codzień ubierają się jak dorosłe kobiety więc nie widzą powodu dla którego do pracy miałyby się przebierać za gimnazjalistki.

@SmutekToJa: PACZCIE JA TO JESTEM DOROSLA, WIDZISZ JAKA JESTEM DOROSLA!? JESTEM TAK DOROSLA ZE MAM AUTO NA KREDYT I MIESZKANIE NA KREDYT, TAKA JESTEM DOROSLA!!!
CO PRAWDA MUSZE BRAC LEKI NA NERWICE, ALE JESTEM DOROSLA!!!!!!1 ;_;

• Odpowiedz
  • 4
@Kvazar: w mini to bym dopiero była śliczna :( @DziewczynaMirka: bo ich nie katuję codziennie prostownicą jak 3/4 różowych? XD a make up mam dzisiaj wyjątkowo ładny, chociaż częściej chodzę bez ;) @FirstWorldProblems: jakoś w przedszkolu nauczyli mnie ubierać się samemu ale dzięki za chęci @Sztabowy: szanuje@mersi: ja tez nie wiem XD
  • Odpowiedz
eh kolejna wyjątkowa różowa, która myśli że jest inna niż wszystkie, a jednak ulega modzie przeciętnej gimbuski. W tym przypadku spodnie z dziurami na kolanach. Chodzę do szkoły zawodowej i co druga wygląda tak jak ty.

@Tomo95b: Ale mogą być praktycznie, bo nie ciągnie na kolanie, ale fakt faktem, może zawiewać stawy.
  • Odpowiedz
@nat_ce Ja też prostownicy nie używam, ale no tym zdjęciu wyglądają tak, jakbyś nawet ich porządnie nie uczesała XD Jeśli makijaż masz ładny, to zwracam honor. Na zdjęciu tego nie widać niestety.
  • Odpowiedz
I mają rację, profesjonalizm objawia się również przez dbałość o ubiór.

@comfortably_numb: Jak się jest sommelierem albo parkingowym w Hiltonie to tak. Formalny ubiór w większości branż to jakaś zaszłość z XIX wieku.
  • Odpowiedz
@Elemelek666: Niestety nie, nie rzucaj pracy bo na ludziach się nie znasz.
@nat_ce: No i co co że 20-30? Dorosłe kobiety.
@Lake_Titikaka: @InspektorDupa: Ojj jak boli, że żadna wartościowa kobieta nigdy na was nawet nie splunie. Zostają dresiary w poszarpanych spodniach no i walenie konia to tych zadbanych których nigdy mieć nie będziecie, bo aby je mieć trzeba niestety sobą coś reprezntować.
@loczyn: Dobra chłopce, weź idź
  • Odpowiedz
Dobra chłopce, weź idź już po te kieszonkowe do mamusi bo widzę że ogromnie cie piecze, na szczęscie twoja matka dała ci pokój bez kredytu i możesz tam sobie zdychać w samotności.

@SmutekToJa: Zabolało starą korposzczurzycę na umowie zlecenie co? xD
Zapiekło? xD

Dobra idź się ubierz w #!$%@? Korsa i LV, bo jeszcze ktoś pomyśli, że jesteś niepoważna.
  • Odpowiedz
@nat_ce: co cie boli jak inne sie ubieraja? XD Sama pracuje w korpo i o ile mój ubior niekoniecznie by się nie nadawał do rozmowy z klientem to jakos nie pomyslalam, by smiać się z kogoś na tym samym stanowisku, kto chce zawsze wygladac profesjonalnie.
  • Odpowiedz