Mirki pijcie ze mną borygo. W końcu po roku szukania i bicia się z własnymi myślami kupiłem sobie wymarzone #volvo #v40 . 2.0 T 165 KM 2002r. full wyposażenie, do ideału brakuje mi tylko drewna zamiast wstawek a`la chrom i lotki/spojlera na bagażniku (chyba sobie dorobię kiedyś). Piękny i wygodny samochód w świetnym kolorze. Wracałem nim do domu 130 km i to było najlepsze przeżycie za kółkiem ever. Dynamika na trasie genialna. Polecam, Adam Małysz
@veilofdisguise: dynamika ? hmmm powiedzmy że się odpycha :) , ale ja nie o tym , ten motor jest pancerny i zniesie dłubanie przy nim , seryjnie zakuty dół pozwala wycisnąć z niego dużo więcej koni
@veilofdisguise: fajny kolorek, ja mam zamiar swojego przedlifta wymienić właśnie na 2.0T po lifcie. Chciałbym trafić na pakiet Heico, ale malo ich strasznie jest. I podoba mi się pakiet chrom na klamkach.
to jest mitsubishi carisma konstrukcyjnie? mialem kiedys carisme, jeździło się tragicznie. Mam nadzieję, że tutaj jednak jest wiele poprawione ( ͡°͜ʖ͡°) @veilofdisguise: @Hide:
„Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu” (Ernest Montague)
Żegnaj przyjacielu. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu za tęczowym mostem. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Będzie mi Ciebie strasznie brakowało.
Polecam,
Adam Małysz
Wołam jeszcze chłopaków, którym głowę zawracałem swoimi pytaniami.
@Reginald911 @jack-lumberjack @glockDS
#chwalesie #wygryw #czujedobrzeczlowiek #pokazauto #motoryzacja #drugieczterykola #samochody
fajne auto, ile za nie zapłaciłeś? możesz napisać na priv, sam rozważam kupno volvo, ale to gdzieś za rok - dwa
A i jeszcze gaz koniecznie :)
@veilofdisguise: Pokaż te wstawki
@veilofdisguise ale dlaczego akurat s40? :)
ludzie kupują 15 letnie auta i się tym podniecają
#polska
@veilofdisguise: @Hide: