Aktywne Wpisy

Rv0000 +61

PiersiowkaPelnaZiol +110
Też was w-----a taka niesprawiedliwość społeczna? Dziś byłem świadkiem jak dziany gościu zaparkował jebitnie na trawniku + chodnik mimo że obok pełno parkingu (DARMOWEGO) na zwrócenie uwagi mnie zwyzywał i coś tam groził. I w sumie co mogę zrobić, dam mu w ryj to jeszcze skończę w sądzie z c--j wie jaką karą.
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł

@LeVentLeCri: ja piszę, jakie szanse na związek są dla mężczyzn na dziś dzień, wiele osób jest w związkach od kilku lat, kiedy były one dostępne dla większej ilości mężczyzn. Serio, jak patrze na ludzi w związkach, dużo więcej jest takich co są z sobą od 5 i więcej lat, niż takich co są powiedzmy rok. 5-10
Zwracają uwagę, tyle że bardziej na szczegóły. Czyste buty, zadbane paznokcie, dobór krawatu i poszetki, zapach, sposób chodu, nawiązywanie kontaktu wzrokowego, uśmiech, harmonia ubióru.
Myślisz że dlaczego mawia się iż mężczyzna powinienem wyglądać jakby wrzucił na siebie pierwsze co miał pod ręką, a nad dodatkami i szczegółami siedział długie godziny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy czym oczywiście mówię o kobietach, a nie Karynach czy siksach
mam wrażenie, że Ukrainki są jeszcze gorsze od Polek.
Np. takiej wrednej reklamy w Polsce jeszcze nie widziałem
@LeVentLeCri: Bo mirki patrzą na sytuację kobiet przez pryzmat własnych wymagań. Powiedzmy tak, kobieta ma dużo więcej opcji niż mężczyzna, ale wiekszość tych opcji jest dla niej nie do zaakceptowania.
Co do drugiej - nie zakładam, że każda znajduje i każda obniża. Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Często jednak rzeczywiście takie osoby o wysokich wymaganiach poluzowują kryteria, bo rynek weryfikuje