Wpis z mikrobloga

• 0
@1984 No niby tak, ale parę razy brałem udział w kawalerskim gdzie zainteresowany dostał jakąś dmuchaną lalę i przy ogólnym rozbawieniu n--------o towarzystwa próbował symulować dymanie oblubienicy. Z boku to mogło wyglądać co najmniej dziwnie, ale nikt z uczestników nie był oburzony i wszyscy bawili się przednio.
  • Odpowiedz
  • 0
@1984 Lepiej o--------ć torty z bitą śmietaną niż w kiblu dawać pupska losowym kolesiom przy dźwiękach kieliszków z winem w "kulturalnym" towarzystwie. Niedawno był tutaj różowy, który opisał podobną akcję.
  • Odpowiedz
@PiotrekPan: Skoro okazujecie zgorszenie, czujecie się zakłopotane i oburzone widokiem tortu w kształcie penisa to jak reagujecie na tego prawdziwego? (pytanie oczywiście retoryczne). Miałam podobny na 18 ste urodziny.. ile było śmiechu, jak się zajadał ;)) trzeba mieć trochę dystansu i umieć się śmiać z różnych rzeczy. Nie żyjemy w średniowieczu.
  • Odpowiedz
@PiotrekPan: Pamiętam zdjęcia z wieczoru panieńskiego mojej kuzynki, które wrzuciła dumnie na fb. Najważniejszym detalem tych zdjęć były najwidoczniej nakładki na słomki do napojów w kształcie penisów. Na niemal wszystkich zdjęciach różowe prężyły się z tymi słomkami ssąc je albo wymachując nimi z radosną miną jaki odlotowy i luzacki mają wieczór panieński okraszony penisami.
  • Odpowiedz