Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
- Nie poznawaj ludzi przez Internet.
- Nie wsiadaj do samochodów nieznajomych.
2017:
- Wezwij kogoś nieznajomego z Internetu, żeby wsiąść do jego samochodu.
#uber #taxistory #takieczasy #feels
Komentarz usunięty przez autora
W 2008 roku był w telewizji taki program "Kapitalny pomysł" gdzie różni ludzie prezentowali przed komisją (Niemczycki, prezeska Solarisa i Czerkawski) swoje pomysły na biznes.
W jednym odcinku wystąpił typ, który przedstawił pomysł na miejskie przewozy osób, coś a'la taksówki, tylko tańsze i prowadzone przez prywatne osoby bez uprawnień. Wypisz wymaluj dzisiejszy Uber.
Komisja słuchała tego z kwaśnymi minami. W momencie jak koleś powiedział że auta te będą pozbawione
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Prokuratura-bada-probe-gwaltu-w-taksowce-n113741.html
Nie wiem, jak to wyrazić delikatniej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ArchitectTravel: a można prosić o źródła tego faktu? Jakieś badania itd? ;)
@boltzman: ja raz zwróciłem uwagę to dostałem po ryju że sam zboczeńcem jestem
@LadyMartini: i takie dziewczyny cenie :)
Znaczy chodzi mi po prostu o to, że z tego, co kojarzę to nie tylko "widoczni" beznadziejni gwalca, tym niby przystojnym "wygrywom" itd tez się zdarza.
Dlatego zaciekawiło mnie, że jest to niby fakt i zastanawialam się, czy może czytałeś jakieś badania itd.
Mordeccy zdarzają się przystojni wiec pewnie nie ma zasady