Aktywne Wpisy
cmhqwidget +90
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 3
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
miss-durniu +183
Gdyby KTOKOLWIEK przeczytał wiadomość która była napisana na telefonie w trakcie gdy próbowali odblokować telefon twarzą, to...
... ktoś po prostu nie wpisał kodu po odpaleniu telefonu xD
Fuckup jak fuckup, ale nawet androidy nie pozwalają na odblokowanie telefonu paluchem bezpośrednio po restarcie telefonu.
#apple #bekazpodludzi #polskianalfabetyzm #angielskilevela1 #iphone #bekazandroida
to jakiś obłęd xD
"Your passcode is required to enable face ID"
czyli żeby w ogóle móc odblokować twarzą, najpierw trzeba wklepać kod - tak jak w każdym nowoczesnym smartfonie.
@Rabusek: I gdy telefon jest nieużywany dłużej niż 24 h. Rzadko, ale się zdarza, natomiast pojawia się wtedy jasny komunikat.
No ale nie powiesz, że tu wyżej komunikat był niejasny? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@nonickname: no, siedze z ajfonami od 4s do 7+, i nie, nie restartuje mi sie sam telefon.
Tam najwidoczniej ktoś odpalił telefon i tak zostawił "on stage" - i nie wrzucił kodu.
Komentarz usunięty przez autora
@nonickname: co? xD
Let me make this clear. When your iPhone restarts, the message says "Touch ID requires your passcode when iPhone restarts." When Touch ID dials to recognize your fingerprint multiple times it says "Your passcode is required to enable Touch ID."
The failure in the live stream could not have been due to a restart unless they changed the wording for the messages. He swiped up to unlock