Aktywne Wpisy
7ujMejster +137
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
1. Warto dopłacać do Ryzena 1700X?
2. Płyta do podkręcania ryżena, z tego co pamiętam są 3 chipsety o najlepiej było wybrać B350, ale wtedy jaką płytę?
3. Jaki tam do płyty żeby fochow nie było (albo chociaż niech ktoś poda linka do tematu zbiorowego na Reddit bo wiem że była lista)
Thanks from the mountain ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pcmasterrace
1 nie
2 b350 tańsza, x370 droższa
RAM to zaciskasz zęby, bierzesz G.Skille 3200Mhz CL14 16GB za 700+pln i nie musisz się niczym więcej przejmować. W zasadzie w Polsce ciężko znaleźć RAMy na kościach Samsunga, przynajmniej
@nixago_pl: Widzę, że macie tylko ryzeny 3 i 5
@Artrix: 1700X możemy mieć za 1429 zł z wysyłką