Aktywne Wpisy

lukasz-lux +300
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

WielkiNos +351
Ten pan na zdjęciu to Sydney Engelberg. Pozostał niewzruszony kiedy niemowlak jednej ze studentek zaczął płakać. Kobieta wstała żeby wyjść z sali, ale szybko ją powstrzymał. Kazał jej usiąść i wziął na ręce jej dziecko nie przerywając prowadzenia wykładu. Dziecko szybko się uspokoiło. Profesor jest znany z tego, że pozwala studentkom przychodzić na wykłady z niemowlakami. Uważa, że kobieta nie powinna rezygnować z edukacji ze względu na dziecko. Wspaniały przykład empatii i
źródło: temp_file1693359822186918759
Pobierz

![Nigeryjka przyjechała z Niemiec, wpadła przy próbie meldunku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5e9f22e99f50c752363e880e83b86b0b6e0e1892317ed36031d4cb170143418a,q80.jpg)

#praca #pracbaza #lenistwo
@Obserwator_z_ramienia_ONZ:
Ale tak to jest jak robisz szefem zespołu gościa który ma mniej niż rok doświadczenia i szefem całego projektu gościa co ma 2 :D
@PickolasCage: Ale wiesz, że dopóki nie masz zgody pracodawcy to nawet urlopu na żądanie nie możesz rozpocząć? Nie wiem, jak to u was wygląda, ale samowolne rozpoczęcie urlopu wypoczynkowego (w tym na żądanie) bez formalnej zgody pracodawcy/przełożonego może się skończyć nawet dyscyplinarką. Samo złożenie wniosku o urlop (w tym na żądanie) nie jest tożsame z
Samo złożenie wniosku przez pracownika nie uprawnia go do rozpoczęcia urlopu. Wielokrotnie na ten temat wypowiadał się SN, podkreślając, iż udanie się przez pracownika na urlop bez wyczekiwania na pozytywną decyzję pracodawcy, stanowi przykład nieusprawiedliwionej nieobecności i może zostać uznane za ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych, co uzasadnia nawet zwolnienie dyscyplinarne w trybie art. 52 par. 1 pkt