Aktywne Wpisy
Vidella +3
Chłopcy są jacyś nienormalni. Moja przyjaciółka ma (albo miała, aktualnie ciężko powiedzieć) chłopaka. Są ze sobą ponad rok. Parę tygodni temu mieli poważną kłótnie i "zerwali" ze sobą. W cudzysłowie, bo po jakimś tygodniu do siebie wrócili, zerwanie w emocjach. Moja przyjaciółka przez ten czas spotykała się z jednym chłopakiem no i przespali się ze sobą kilka razy.
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
posepny1 +279
#mirabelkipolecajo #mirabelkopomusz #paznokcie
A inną sprawą jest to że mało mnie boli to, czy się to komuś podoba czy nie. Lubię mieć pomalowane paznokcie a hybrydy oszczędzają czas, bo maluje się je rzadziej niż zwykłym lakierem.
@IMINT_WAR: hybryd się nie dokleja, to jak zwykły lakier
Chodzą teraz z takimi obleśnymi paznokciami dopóki im paznokcie nie odrosną.
Wiesz, że zanim położysz hybrydę to ścierasz kurna połowę paznokcia?
@Cripex o łolaboga to musieli mnie uspić podczas robienia bo nie zauważyłam żeby mi coś ścierali D:
@Cockatrice: co do uczuleń, najdroższy jest bodajże shellac ale dzięki najmniejszej pigmentacji (w porównaniu do neonail i tych semilac) ma najmniejsze ryzyko uczulenia.
Ja używam lakierów IsaDory (Gellack, utwardzalne pod lampą ale tez i w świetle dziennym). I pomimo tego, ze kolor utrzymuje się półtora do dwóch tygodni, to i tak co tydzień musze malować - bo odrost zbyt widoczny.
Ja używam lakierów IsaDory (Gellack, utwardzalne pod lampą i w świetle dziennym). I pomimo tego, ze kolor utrzymuje się półtora do dwóch tygodni, to i tak co tydzień musze malować - bo odrost zbyt widoczny.
Panie, to jest jak zwykły lakier do paznokci, tylko taki, co sam raczej z nich nie schodzi. Żadne naklejanki i fałszywe paznokcie XD A nie wmówisz mi, że niepomalowane paznokcie są ładniejsze.
@Cockatrice: możesz trzymać tyle ile jest napisane w instrukcji. czyli powiedzmy Semilaci się trzymają do 21 dni chyba, to tyle nie więcej. bo potem nawet jak hybryda się trzyma, to paznokieć jak pęknie z hybrydą to po całej długości
@Cockatrice
Policz sobie co i jak i może faktycznie kupno lampy i zestawu startowego wyjdzie taniej? Ja chodzę do kogoś bo lubię, poza tym nie umiem ogarnąć tak ładnie skórek jak