Wpis z mikrobloga

@namiot666: Tak jak mówi kolega powyżej, szukaj pod nazwą oświetlenie kabiny, lampka wnętrza. Jeśli nie znajdziesz zczytaj numer części który zaczyna się na "1K0" i wklep go na allegro
@namiot666: Sam przycisk jest nie osiągalny - nie wymienialny. Musisz kupić całą tą część.Pytanie brzmi jaką wersję auta masz. Ta część nosi nazwę Lampka wewnętrzna do czytania. Była produkowana w kilku rodzajach jak i kolorach. Mógł tam się znajdować włącznik do szyberdachu jak i do dwóch przednich jak i tylnych lampek do czytania. Musielibyśmy zacząć od tego, że przy kole zapasowym znajduję się naklejka z kodami wyposażenia. Wrzuć ją tu. Identyczna
@trzaichlac69: właśnie ja to juz raz rozbierałem jakiś czas temu i zdaje mi się że wyciągałem te przyciski, dokładnie to brakuje w tym przycisku takiego #!$%@? który zatrzymuje go w wybranych pozycjach (lampka wyłączona-włączona-włączona przy drzwiach otwartych) bo jak się go wciśnie i przytrzyma to się pali.Jak chcesz to mogę zawołać jak to wygląda bo będę za parę dni to rozbierał jak dorwę gdzieś tanio używaną lampkę
@namiot666: Wyjąć przycisk dasz rade. Tylko uważaj żebyś przy wyciąganiu go nie zepsuł. Z tego co pamiętam to #!$%@? o którym piszesz to kawałek blaszki, kiedyś jak rozbierałem podobną lampkę to właśnie rozpadły mi się wnętrzności tego przycisku i za #!$%@? nie szło złożyć.