Aktywne Wpisy

panthererose +226
Hej w związku z tym, że zbliżają się Walentynki postanowiłam umówić się z jednym z plusujących ten wpis Mirkiem (koniec z Tinderem) - mile widziane okolice Warszawy
Cel to przede wszystkim poznanie kogoś.
Chętnych zapraszam do plusowania, czas do 12 lutego do godziny 20:00, potem zrobię losowanie!
Dla potwierdzenia podzielę się później zdjęciem ze spotkania!
#randkujzwykopem #zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #niebieskiepaski #warszawa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Cel to przede wszystkim poznanie kogoś.
Chętnych zapraszam do plusowania, czas do 12 lutego do godziny 20:00, potem zrobię losowanie!
Dla potwierdzenia podzielę się później zdjęciem ze spotkania!
#randkujzwykopem #zwiazki #relacjemiedzyludzkie #rozowepaski #niebieskiepaski #warszawa #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
PoIand +15
Wpis dla tych co oglądają #tvpis, albo czytają główną na #wykop
To nie jest nasza wojna, powiem nawet więcej, to nie jest nawet wojna zachodniej Ukrainy. Rosji głównie zależy na tym:
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/ukraina-ile-warte-sa-surowce-na-terenach-okupowanych-przez-rosje-najnowsze-szacunki-6066380
Polska jest bezpieczna, nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej, należymy do
To nie jest nasza wojna, powiem nawet więcej, to nie jest nawet wojna zachodniej Ukrainy. Rosji głównie zależy na tym:
Kanadyjska firma analityczna wskazała na gospodarcze motywy rosyjskiego ataku na Ukrainę. SecDev oszacowała, że na okupowanych przez Rosję terenach znajdują się surowce o wartości 12 bilionów dolarów.
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/ukraina-ile-warte-sa-surowce-na-terenach-okupowanych-przez-rosje-najnowsze-szacunki-6066380
Polska jest bezpieczna, nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej, należymy do

@Zielonka_atakuje: jak ci sie postmemizm nie podoba to wrzuc tag na czrnolisto
ludzie zamaist wrzucac memy o poscie to wrzucaja jakies #!$%@?-wie-co
to tak jakbys twierdzil ze nie moge uzywac tagu #dupa do wrzucania zdjec dupy
Nie, to nie jest postmemizm.
Postmemizm polega na tym, że opisane jest dokładnie to co się dzieje na obrazku.
Co do twoich memów o poście..
Równie dobrze mogę stworzyć program o nazwie "Owanie" i tagować go #programowanie powodując ogromny butthurt w tagu. Wchodząc w tag o innej tematyce i tłumaczyć że wszyscy się mylą, jest jak wejście obcemu człowiekowi do mieszkania i
#postmemizm to memy o poscie (poscie w sensie oddmawianie sobie czegos)
myslalem ze to dla wszystkich logiczne, ale jak widac nie do konca...
#anime to tag odnoszący się do osób głuchoniemych, niemówiących? Chodzi mi tu o powiedzenie z mowy potocznej "ani me, ani be (...)".
#kosmos to tag o kosie firmy "Mos"?
#technologia to tag o logice muzyki techno?
Komentarz usunięty przez autora
Na szczęście jest taki ktoś jak ja, kto umie to wytłumaczyć.
nie mozesz sobie tak nagle zmieniac znaczenia jakiegos slowa i mowic ze oznacza cos innego
Jak widać content w tagach jest zmienny. Patrz #kiciochpyta. Trzeba z tym żyć, a w taki sposób narażasz się na postrzeganie jako osobę niekulturalną.
A czy ja zmieniam znaczenie innego słowa? Przecież widać że są dwa lub więcej.
itd.
Wtedy obie strony będą ukontentowane, ty bo wrzuciłeś obrazek z swoim contentem i inni bo się wszystko zgadza.