Aktywne Wpisy
neurotiCat +131
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +13
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
no ale ona zaczęła tak nieprzyjemnie nalegać
no dobra, hej, ale co mnie to w ogóle obchodzi, to nic niech nie kupuje, tak jak pisałam to niech się postarają i coś pomyślą (ja zawsze pozwalam córce samej wybrać w jakichś granicach), poza tym przecież głównie o obecność chodzi, i odpisałam jak najdyplomatyczniej jak umiałam:
i tu się uaktywniło HURR DURR:
Jak dla mnie to taka typowa madka
Potrzebuję sędziego, racjonalnie się zachowuję w miarę czy to jednak ja jestem jakaś #!$%@??
#dzieci #relacjeinterpersonalne
tak, na pewno nie wie bo nie rozmawia z innymi markami. jakoś inne marki chłopców nie muszą pytać.
nigdy po nikim tak nie jeździłam i też nigdy się nie zdarzyło żeby córka czegoś nie doceniła. i jak patrzę na jej znajomych to jest podobnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą pewne rzeczy lepiej zalatwiac poprzez rozmowę, chociażby telefoniczną, a nie sms.
Po 3 moze Tobie i córce faktycznie nie zależy na prezentach ale skoro dzieci sie lubia to
niby czemu lepiej przez rozmowę? ja nie lubię.
ta, jestem za. szkoda że pewnie wyglądałoby to tak że ojciec sam jedzie i kupuje. już się spotkałam z tym że dzieciak sam nie wie co daje, super prezent od przyjaciela
no żeby ten SMS nie był taki suchy.