Aktywne Wpisy
neurotiCat +131
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +13
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
no ale ona zaczęła tak nieprzyjemnie nalegać
no dobra, hej, ale co mnie to w ogóle obchodzi, to nic niech nie kupuje, tak jak pisałam to niech się postarają i coś pomyślą (ja zawsze pozwalam córce samej wybrać w jakichś granicach), poza tym przecież głównie o obecność chodzi, i odpisałam jak najdyplomatyczniej jak umiałam:
i tu się uaktywniło HURR DURR:
Jak dla mnie to taka typowa madka
Potrzebuję sędziego, racjonalnie się zachowuję w miarę czy to jednak ja jestem jakaś #!$%@??
#dzieci #relacjeinterpersonalne
I co Ty jej jakieś zadania wymyślasz i "obowiązek" wybrania prezentu? Masz Ty trochę RiGCZu?
Jakby chciała być złośliwa, to by kupiła Twojej córce tego kota albo kilo ziemniaków - bo może zgaduje, że córka lubi gotować?;)
Kobieta chce, żeby Twój dzieciak się ucieszył z prezentu i dodatkowo chce być pewna, że zdąży ten wymarzony upominek kupić. Jak dla mnie bardzo fajna postawa. Dużo łatwiej byłoby jej kupić pierwszą zabawkę z brzegu, a ona mimo 39 tygodnia jeszcze myśli, jak obcemu dziecku sprawić radość. A Ty po niej jedziesz...
@noelo_cohelo: Nie piszesz tego na poważnie, prawda? :-) Kobieta jest w ciąży, tuż przed porodem, można więc przypuszczać, że to dla niej fizycznie najtrudniejszy czas. Mimo tego chciała przygotować dla TWOJEGO DZIECKA prezent na urodziny,
Komentarz usunięty przez moderatora
@measure: i tak jej coś kupi i uważam że moja córka się będzie cieszyła i tak.
wymarzony to jest kot, o inną wymarzoną
@a__s: nie przygotować tylko kupić. I nie chciała, tylko raczej musiała, chyba że wytłumaczyłaby dziecku, dlaczego nie idzie.
problem w tym że dla mnie takie wymyślanie to za trudne xP a zwłaszcza żeby robić akurat jej
@noelo_cohelo: Ale wiesz, że o wiele łatwiej jest iść do najbliższego sklepu i kupić pierwszą zabawkę z brzegu niż szukać prezentu podsuniętego przez rodzica? Ona sobie chciała dodać pracy, nie Tobie.
A może Ty po prostu nie znasz tak naprawdę własnego dziecka i nie wiesz, co by chciało? I się tego wstydzisz, więc starasz się to zatuszować agresją,