Aktywne Wpisy
#pieniadze #warszawa #nieruchomosci #inwestycje
Skończyłam ciężkie studia, po których zarabiam zaledwie 8k brutto. Gdybym chciała kupić mieszkanie, musiałabym zbierać około 20 lat. Obserwuję gwiazdki na Instagramie Wersow, Fagata, Wieniawa, Halejcio, Przetakiewicz i chce żyć na takim samym poziomie jak one. Wyrwały bogatego chłopa jak były młode i mają życie jak w bajce. Podajcie wskazówki jak wyrwać bogatego chłopa milionera. Przetakiewicz udało się wyrwać Kulczyka gdy miała 30 lat. Zastanawiam się jak ona
Skończyłam ciężkie studia, po których zarabiam zaledwie 8k brutto. Gdybym chciała kupić mieszkanie, musiałabym zbierać około 20 lat. Obserwuję gwiazdki na Instagramie Wersow, Fagata, Wieniawa, Halejcio, Przetakiewicz i chce żyć na takim samym poziomie jak one. Wyrwały bogatego chłopa jak były młode i mają życie jak w bajce. Podajcie wskazówki jak wyrwać bogatego chłopa milionera. Przetakiewicz udało się wyrwać Kulczyka gdy miała 30 lat. Zastanawiam się jak ona
Co za debil. Giń przepadnij, jak cię nie lubiłem tak teraz za te teksty o ciężkiej pracy na komputer należy ci się wpi*rdol jak Arsenowi za bycie przygłupim kozakiem. Spadniesz z rowerka, tak mocno, że ziemia się pod tobą rozstąpi i nie będzie przy tobie nikogo, NIKOGO, bo NIKOGO nie szanujesz.
Żegnaj aniołku, śpij słodko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
Przyjdzie dzień, że zostanie sam, wiecznie na Urzędniczej nie będzie siedział. Nawet jakby zdarzyło się tak, że zostanie to razem z pieniędzmi skończą się te przygodne znajomości, bo każdego 'przyjaciela' zdąży kopnąć w dupę.
Kto ku*wą się urodził kanarkiem nie umrze, ma 24 lata i będzie tylko gorzej. W takim tempie straci wszystkich znajomych do 25 roku życia a bez nich formuła wyczerpie