Wpis z mikrobloga

#zwiazki hej mirki , ma ktos z was pozytywne doswiadczenie po powrocie do byłej/byłego ? moj 2 letni zwiazek zakonczyla moja była 2 miesiace temu. Na 3 tygodnie przed slubem zniknela z mieszkania, anulowala wesele, zostawila mnie samego ze wszystkimi problemami, pozbieralem sie, teraz mi strasznie truje ze chce powrotu, ze bardzo zalzuje, blaga zebysmy sie od tego odcieli , zapomnieli i zebym dal jej ponownie szanse.
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adass: nie stary, problem jest w tym ze była nie ma zadnych kolezanek a jak byla jeszcze w zwiazku to codziennie rozmawiala z matka po 2 godziny, jej matka jej dla niej najlepsza przyjaciolka, wiec jestem ciekaw czy ona potrafila by odwrocic cos co tak rozwaila, bo innaczej jej matka by sie caly czas wpieprzala w to, ona nie jest odcieta od rodzicow zeby miec na nich #!$%@?.
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: Szczerze? nawet nie trać na to czasu. Wrocicie do siebie, bedzie fajnie przez X czasu do takiej pierwszej awantury, potem zacznie sie wypominanie, bo jednak nikt tego nie zapomni co sie dzialo i predzej czy pozniej szambo wyleje.
Jak sie juz pozbierales, to ogarnij zycie, skup sie na tej nowej (tyle co gdzies tam doczytalem u gory w komentach) i zyj swoim zyciem.
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: Niby wszystko będzie po staremu, ale niesmak pozostanie. Zrobiła odskocznie od związku, chciała przeżyć coś nowego, coś co dla niej było zajebiste a okazało się #!$%@? dlatego chce wrócić na pewny grunt. Przerabiałem to.
  • Odpowiedz
  • 3
@KrowkaAtomowka Masz Ty w ogóle trochę szacunku do samego siebie, że w ogóle myślisz o powrocie po takiej akcji jaka wywinela? Nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz.
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka stary dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Daj szansę komuś nowemu. Przykro mi to stwierdzić, ale prawdopodobnie Cię zdradziła. Jeśli chcesz kiedyś bawić się w rozwód, bo znów #!$%@? jej palma, to wracaj. Życzę Ci powodzenia - zrób coś dla siebie, aby jej ból dupy osiągnął zenit. Trzymaj się
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: Bierz się za tę nową koleżankę a o swojej byłej zapomnij i ciesz się życiem :) jak ci ktoś z przed kobierca #!$%@? to nie jest to dobry materiał na cokolwiek :) Szczególnie, że to zwykle baby mają parcie na śluby. Dla mnie ta kobieta była by skreślona, kim ty jesteś, żeby tak bez słowa cię zostawiać, jej parobkiem ?
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka Tutaj nie ma się co zastanawiać. Odeszła pewnie do nowego bolca, a ten ja przeruchał i olał. Teraz chce wrócić do ciebie bo z ruchaczem nie wyszło. Powiedz jej żeby #!$%@?ła.
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: albo to bait, albo oboje jesteście jacyś niezrównoważeni emocjonalnie - planujecie ślub po 2 latach związku, narzeczona na 3 tygodnie przed ślubem nagle rozmyśla się i ucieka, po czym ty znajdujesz nową potencjalną miłość po 2 miesiącach od tego i nagle (była) narzeczona znowu się rozmyśla, jednak chce wrócić xD
b.....k - @KrowkaAtomowka: albo to bait, albo oboje jesteście jacyś niezrównoważeni e...
  • Odpowiedz