Wpis z mikrobloga

Grupa:B
Januszpol vel. Jamak94 vs PrzegrywStulej

Pierwszy ma 23 lata i już jest wrakiem człowieka - przez zakola, które zniszczyły mu życie.
Siedzi całymi daniami w domu, wychodząc po 22:00 do żabki, tak aby nie widzieli go sąsiedzi, którzy myślą, że wyjechał do pracy zagranice. Jego wpisy są tak podobne do synabożego, że większość użytkowników myli go z nim, nawet moderacja popełniła ten sam błąd, banując go. Jeszcze dwa dni temu aktywnie działał na wykopie jako @jamak94, niestety moderator z dodaktowym chromosomem kolejny raz musiał go zbanować(moderacja sama nie wie dlaczego)

Drugi to przedstawiciel gatunku
stulejus pospolitus. Jak sama nazwa wskazuje, typowy PrzegrywStulej dla którego najlepszym zajęciem jest alkoholizowanie się na smutno w piwnicy i jedzenie chińskich zupek za 90groszy. Dziewczyna? nie dla niego. Znajomi? nie dla niego. Normickie życie? nie dla niego. Dla niego jest obecnie tylko przegryw i piwnica.

______________________________________________________________________________________________

**Janusz_pol** jeden z niewielu przegrywów, którym naprawdę można współczuć. Zaszczuty i zniszczony przez normictwo. Obecnie schowany w piwnicy, gdzie wegetuje już tak od kilku lat, grając w gry i siedząc na wykopie.
Brat bliźniak synabożego. Jednak Janusza można określić mianem jasnej strony mocny przegrywu, czego nie można powiedzieć już o synubożym. Ich content był i jest na tyle podobny, że wielu użytkownikom mylą się te dwie postacie. Doszło nawet do tego, że podczas "nocy długich banów na synubożym" ofiarą postronną został Januszpol - przez co zniknął z wykopu aż na 4 miesiące. Jednak kilka tygodni temu powrócił jako Jamak94 i znów męczy wykop swoim #codziennyjanuszpol.
Zupełnie jak na starym koncie non-stop porusza te same tematy - zakola, jestem gruby, nie wychodzę z domu bo sąsiedzi mnie obserwują, chcę tatuaż itp. itd. Jest autorem słynnej w niektórych kręgach pasty pt. "znacie gorszego przegrywa ode mnie? nigdy..." Często wrzuca też zdjęcia swojego brzucha a ostatnio nawet twarzy.
Pod tym linkiem znajdziecie opis sporządzony przez jego menadżera ;) https://www.wykop.pl/wpis/26337385/poprzednia-wersje-wpisu-ktora-dodalem-wczoraj-usun/

___________________________________________________________________________________________

PrzegrywStulej - reprezentant typowych przegrywów stulejów.
Jeśli ktoś z poza wykopu spytałby się mnie, jak wygląda stereotypowy przegryw i stulej? Pokazałbym mu właśnie tego użytkownika. Typowy mirek, smutnażaba. Przegrywa swoje życie i nigdy nie dali mu dziewczyny. Życiowy pesymista, który lubi pogrążać się w świecie marzeń. Siedzi w piwnicy, odżywiając się chińskimi zupkami i degustując vipy z biedronki.
Jest wielkim fanem Elliota Rodgera - stulejarza i mordercy kobiet.
Znany i szanowany jest przede wszystkim pod tagami stulejacontent i przegryw.

#i------------------a
#i------------------a2
O.....7 - Grupa:B
Januszpol vel. Jamak94 vs PrzegrywStulej

Pierwszy ma 23 lata i ...

źródło: comment_Q2d8hln40EOMsouBgHrDevv8qIYa3esE.jpg

Pobierz

Grupa:B

• Janusz_pol vel. Jamak94 84.5% (381)
  • PrzegrywStulej 15.5% (70)

Oddanych głosów: 451

• 5