Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@butterfly no i właśnie takiego weterana/weteranki szukałem :D a powiedz mi czy konieczne jest siedzenie na kasie czy mogę coś innego robić? I jeszcze tam każdy ma wyznaczone zadanie czy co zaczniesz robic to robisz?
  • Odpowiedz
@M1KNG: każdy musi umieć kasować. Codziennie w mniejszym lub większym stopniu będziesz siedział. Jak się wykażesz na sklepie to w mniejszym, a jak wytrwasz i zrobią Ci szkolenie na wózek elektryczny to jeszcze mniej, ale też będziesz.
  • Odpowiedz
@M1KNG: jestem jedynym facetem na sklepie i w sumie to ja najwiecej siedze na kasie, nie ma w tym nic trudnego. sezonowo mielismy swiezakow z jakies agencji pracy, rzuceni na zywiol przy najwiekszym ruchu juz po jednym dniu dawali sobie rade sami, a pozniej byli w topce tego smiesznego rankingu produktywnosci. jak oni dali rade to i ty sobie poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@M1KNG: powinienes dostac kodownik z obrazkami, sa tez te przy kasie i w zaleznosci od tego do jakiego sklepu trafisz, tzn z jakimi kasami, to tam gdzie masz te nowe dotykowe to tez w razie czego masz zakladke z obrazkami produktow na wage, kladziesz i wciskasz, nie potrzeba wtedy nawet kodu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Sutr nową biedronke w tym roku otworzyli ale nie wiem czy te obrazki są. A np jak nie będzie to trzeba wejść w jakąś zakładkę i tak sie wpisuje kod czy jak? I wgl ciężko jest czy łatwo jak dla faceta?
  • Odpowiedz
nie, jezeli nie bedzie obrazkow to wszystko wpisujesz w jednym okienku, w razie czego jakis inny kasjer pomoze. ogolnie ciezko nie jest, poza tym ze czlowiek sie nudzi siedzac w jednym miejscu, no i latwo skrecic kark, szczegolnie jak jest cieplo :/
  • Odpowiedz