Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/link/3902997/siec-sklepow-w-uk-wprowadza-linie-dla-dzieci-gender-free-brytyjczycy-wsciekli/

"Sieć sklepów w UK wprowadza linię dla dzieci "Gender Free". Brytyjczycy wściekli (...) i mają już tego dosyć."

No kurde rzeczywiscie xD U mnie w biurze od rana wszyscy k-----i rzucaja (ups, fuckami), cala robota stoi i nikt nie moze pracowac, bo wszyscy sa tak wsciekli xD Zaraz wychodze na przerwe, ale troche strach, bo protestujacy moga mnie przypadkiem stratowac xD

Ciekawy musi byc swiat w glowie niektorych wykopkow xD

#uk #zycienaemigracji #tysiacurojenwykopkow
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kontra nie smieszkuj, nie smieszkuj, to powazne issue jest, bo jak beda guziczki w spodenkach zapinane w prawo to dyskryminacja dziewczynek, a jak w druga strone to chlopakow!
  • Odpowiedz
@Perlo: wiesz, ogolnie z 2/3 ubran dla dzieci to tak realnie jest unisex xD I chlopcy i dziewczynki maja taka sama budowe ciala, to spodnie, koszulki, bluzy itd. to jeden pies kto bedzie nosil. Wiadomo, jezeli podpisuja spodniczki "boys and girls" no to jest smieszne i naciagane, no ale kisne po prostu z tych naglowkow, jak to [wstaw nazwe mieszkancow dowolnego kraju Europy zachodniej] maja dosyc i sa wsciekli.

Zreszta,
  • Odpowiedz
@CreativePL: Bo to jest stroj uniwersalny, a nie "gender" nie wiem jak Ty ale ja wyczuwam drobna roznice. Reklamowanie sie "gender" to pokazanie ze jestesmy super lewacko otwarci i kupisz tu nawet ciuch dla chlopca ktory jest dziewczynka ktora mysli ze jest chlopcem.
  • Odpowiedz