Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
To bedzie jeden z tych postów, które prawdopodobnie pojawią sie w kolejnych dniach.
Rodzina różowegopaska miała w Głuchłazach kwiaciarnie, która została zalana aż pod sufit w czasie powodzi. Oprócz zniszczeń budnyku przepadło także całe zaopatrzenie i sprzęt. Było to jedyne źródło dochodu czteroosobowej rodziny. Każda złotówka się liczy, dzięki!
Link do zbiórki: https://pomagam.pl/dhb49m
#powodz #powodz2014 #zbiorka #siepomaga #glucholazy
@wizard84: Oczywiście, a siebie nawet wielokrotnie
@RobinSchudl: sam tak napisałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wizard84: Nie ubezpieczyli - nie było dla nich warte widocznie. Ubezpieczyli - dostaną kasę z odszkodowania. Mają dostać kasę podwójnie?
jestem pewny, że jako internetowy anonim chwalisz się, że masz ubezpieczone wszystko, a w rzeczywistości może masz ubezpieczone mieszkanie bo bank kazał przy kredycie. ale mogę się mylić i jesteś tym zapobiegliwym przezornym Polakiem co ma wszystko ubezpieczone( ͡° ᴥ ͡°)
MOŻE w przypadku powodzi będą działać szybko i sprawiedliwie ale w normalnych czasach towarzystwa to darmozjady które robią wszystko żeby odszkodowania nie wypłacić.
Tak więc odbiją piłeczkę, że faktury potrzebne za kwiaty, za lade, za kasę fiskalną, za wazony.
Potem prześlą zaniżoną propozycję odszkodowania (bo tam robią zawsze) która nie starczy na wystartowanie z
Już się zaczęło