Aktywne Wpisy

cleopatre +51
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często

Silklash +509

#drony #dji #spark
Komentarz usunięty przez moderatora
@jordanos: 1 kilometr od lotniska nie wolno latać nawet Sparkiem. Drony poniżej 600 gramów nie mają ograniczenia w przestrzeni od kilometra do sześciu kilometrów od granicy lotniska, poniżej kilometra choćbyś chciał latawiec puścić to nie wolno. 30 metrów jest dla dronów cięższych niż 600 gramów w strefie 1-6 kilometrów, więc coś Ci dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele ;)
Strefy są następujące:
- do 1 km od lotniska - zakaz ruchu lotniczego
- 1 - 6km od lotniska - do wysokości najwyższej przeszkody znajdującej się 100 metrów od operatora (np. jak masz drzewo, to do wysokości drzewa) lub 30 metrów ponad poziomem gruntu przy braku przeszkód
- powyżej 6 km - do 100 metrów w strefie lotniskowej (CTR) lub 150
Możesz latać sparkiem w odległości powyżej 1 km od granicy lotniska w strefie kontrolowanej CTR (np. Strefa kontrolowana lotniska Poznań Ławica) lub w strefie ruchu lotniskowego ATZ – (np. Aeroklub Poznań Kobylnica) – strefę ruchu lotniskowego lub poza terenem obiektów chronionych przez strefę P (Prohibited Area – strefę zakazaną, np. Grupa Azoty S.A.), ale do wysokości nie większej niż 30m lub