Wpis z mikrobloga

@Emill
@milvanb
Na jakiej podstawie uwazacie Festine za slaba marke? Dlaczego jest stawiana na rowni z odziezowymi markami gowbozegarkow typu diesel? Przeciez to nie jest odziezowa firma, pytam z ciekawosci nie ze zlosliwosci, mieliscie okazje uzytkowac? Czy na podstawie przegladu rynku takie wnioski? Prosze opiszcie co myslicie
  • Odpowiedz
@GoodTastyGirl: hmm no trochę skrzywdziłem firmę stawiając ją obok majtkowców..
nie tyle jest to zła firma, bo coś tam pretendują do bycia szwajcarską firmą... ale w tym przedziale cenowym, w tym stylu, na pewno nie szukałbym zegarków wśród ich oferty...
do 600zł to imo tylko sprawdzone przez setki użytkowników japońskie zegarki.. takie moje zdanie, co nie znaczy, że nie szanuję kogoś kto lata z naviforce za 15$ z aliexpress... (sam
  • Odpowiedz
@kjungst: dzięki za fotkę! A jeszcze dopytam: czy jasność oznaczeń na tarczy jest zależny od czasu ich "naświetlania", czy w dzień nie ma różnicy? Jednak na reku wszystko jest jaśniejsze niż na tej wcześniejszej fotce, którą wrzucałeś na początku - zastanawiam się czy to też obróbka zdjęcia pod np. katalog.
PS. Dopiero teraz zauważyłem, że na twojej tarczy jest napis SOLAR i nad tym jest jakiś X, a na tej
  • Odpowiedz
aczeń na tarczy jest zależny od czasu ich "naświetlania", czy w dzień nie ma różnicy? Jednak na reku wszystko jest jaśniejsze niż na tej wcześniejszej fotce, którą wrzucałeś na początku - zastanawiam się c

@chuckd: "Oznaczenia" sa wykonane z materialu luminescencyjnego. Przy normalnym noszeniu w dzien, w nocy spokojnie mozna odczytac godzine. Np. wstajesz o 4 nad ranem na sikunde i wiesz ktora jest godzina bez zapalania swiatla. Standard w
  • Odpowiedz