Jak juz tak spamuje piłką nożną: Borek ostatnio powiedział, że jak trener Freiburga zobaczył w jakiej formie jest Kapustka i jaki to jest szczypiorek bez masy mięśniowej to od razu w-----ł go z pierwszego składu i w trybie pilnym z Young Boys ściągneli Raveta za 4 miliony ojro xD Za pół roku powrót do Polski odbudowa formy i w 2019 kolejny wyjazd na zachód tak będzie xD #pilkanozna
Kilka osób powiedziało mi niedawno: „Byłeś w tej Anglii i nic nie przytyłeś”. A pamiętam, że na początku szybko złapałem cztery czy pięć kilogramów masy mięśniowej, bo zamiast meczów to głównie siedziałem w siłowni. Nie czułem się dobrze.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: to jest chore. nie wiem co on robił w tym UK. przecież ja po tygodniu machania sztangą mam większego bicka niż on. jak tam nie grał to powinien codziennie chodzić na siłke i coś przypakować, a on ma tą samą wagę chyba co w Tarnovii chyba i się odbija pewnie od każdego na treningu.
@rpiro: @kkpol: @uwierzytelniony: Ja nie rozumiem k---a mentalności tych polskich piłkarzy idiotów. Glik, Lewy, grosik ostatnio i Piszczu oni się wyrózniaja, zero gwiazdorzenia i o-----------a tylko cieżka praca i nastawienie na cele. A reszta? jedyne co masz k---a robic to grac w piłkę i starac sie jak umiesz a oni c--j wyłożony na to bo on sie źle czuje k---a, jakbym był na miejscu Kapustki to
trener Freiburga zobaczył w jakiej formie jest Kapustka i jaki to jest szczypiorek bez masy mięśniowej to od razu w-----ł go z pierwszego składu i w trybie pilnym z Young Boys ściągneli Raveta za 4 miliony ojro
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: skoro trener (i jego cały sztab) mając do dyspozycji raporty scoutów, wszystkie rozegrane mecze na płytce i w końcu samego zawodnika na testach medycznych dopiero po podpisaniu kontraktu dowiaduje się, że Kapustka
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: natomiast co do samego problemu, czyli takich szczypiorów, to ja mam tylko nadzieję, że przykład Kapustki (a wcześniej Wolskiego) będzie po prostu dobrą przestrogą dla innych polskich piłkarzy. W ekstraklasie można błyszczeć jak ma się dobrą bardo dobrą technikę i jakąś inteligencję piłkarską (przy jednoczesnym byciu chuderlakiem bez mięśni), ale na zachodzie przepadasz zupełnie. W związku z odpadnięciem z europejskich pucharów Legii sporo mówi się o sprzedaży Sebastiana Szymańskiego,
@discusdistrict: takich plot to było mnóstwo, nie chcę mi sie wierzyć, że WBA da mu tak zajebiste pieniądze jakich on chce oraz, że wielki światowiec Krychowiak będzie grał w zapadłej dziurze West Bromwich.
@Smookie: on by się teraz najlepiej odbił w jakimś solidnym średniaku z ambicjami, coś na zasadzie ja wiem, ligi niemieckiej, może ta Nicea bo mają ciekawą paczkę wariatów ;D No ale jak się odrzuca nawet oferty Lyonu to nie ma sie co dziwić że ciezko znaleźć sobie klub. Była podobno opcja oddania Krychowiaka do Monaco w ramach transferu Mbappe ale jak widać upadło.
@uwierzytelniony
Kapuczka kiedyś mówił, że jak w Anglii przytył, nabrał masy mięśniowej, to źle się czuł xD
http://ofensywni.przegladsportowy.pl/2017/07/17/olkowicz-przeswietla-kapustke-moj-cel-odzyskac-radosc-z-gry/
@Obserwator_z_ramienia_ONZ
Komentarz usunięty przez autora
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: zobaczysz, ze trafi do Gdanska.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: skoro trener (i jego cały sztab) mając do dyspozycji raporty scoutów, wszystkie rozegrane mecze na płytce i w końcu samego zawodnika na testach medycznych dopiero po podpisaniu kontraktu dowiaduje się, że Kapustka
W związku z odpadnięciem z europejskich pucharów Legii sporo mówi się o sprzedaży Sebastiana Szymańskiego,
@discusdistrict: takich plot to było mnóstwo, nie chcę mi sie wierzyć, że WBA da mu tak zajebiste pieniądze jakich on chce oraz, że wielki światowiec Krychowiak będzie grał w zapadłej dziurze West Bromwich.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: wątpie że wywalił go dlatego, że nie ma masy. Pewnie jest drewniany i tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
@Smookie: no coś w ten deseń, WBA według mnie zupełnie mu nie przypasuje.