Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Węgierki! Założyliśmy konto na wykopie, jesteśmy zielonką więc wypada zacząć od małego #rozdajo i #konkurs! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

WP Pilot pozwala legalnie i bezpłatnie oglądać telewizję na smartfonie, komputerze i... telewizorze. Podstawowe 32 kanały są za darmo, ale jeśli komuś mało to 82 kanały, jakość HD i brak dodatkowych reklam można dokupić w pakiercie rozszerzonym.

Pakiet rozszerzony w promocji kosztuje 9,90 zł (normalna cena 24,90 zł) do końca miesiąca. A więc skoro zostały trzy dni do jej końca to właśnie trzy takie pakiety można wygrać.

Wygrywają trzy najbardziej plusowane komentarze (wpis też trzeba zaplusować)! Macie czas do piątku żeby popisać się inwencją, za usuń konto i wulgaryzmy jest dyskwalifikacja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tylkonocny
WPpilot - Cześć Mirki i Węgierki! Założyliśmy konto na wykopie, jesteśmy zielonką wię...

źródło: comment_tPSiM43zzxwZ47JfNMx3We06LhYwM6MR.jpg

Pobierz
  • 198
  • Odpowiedz
@LipaStraszna

To jest wprowadzanie w błąd, bo sugerujecie, że wszystkie kanały są w HD, ale jednocześnie nie piszecie, że tylko 13 ma 720p, a żaden 1080p...

Właściwie to dobrze napisali, bo HD nie oznacza 1080p. 720 to jak najbardziej jakośc HD, a 1080 to fHD.
Wiadomo, że tak potocznie każdy jak widzi znaczek HD to podświadomie liczy na 1080p, ale z definicji to tak nie jest.
  • Odpowiedz
@WPpilot i jeszcze wam tylko dodam, żebyście sobie wzięli do serca co wam tu mireczki pisza, bo to jest najlepsze badanie rynku jakie można miec. My tu jesteśmy u siebie i nie boimy się szczerych slow, także jeśli wszyscy tu się śmieją z 360p to może idźcie tam do szefa i niech się zastanowi nad swoją usługa, zamiast pisać, że "hehe to 360 w sumie nie jest zle".
  • Odpowiedz
@WPpilot: Jestem starym userem (netvi/videostar) i wykupiłem pakiet na 30 dni. Czy wasze serwery wyrobią w czasie piątkowego i poniedziałkowego meczu? Jeśli nie to czy dostanę zwrot?
edit: o kurczę, w sumie nie wiem za co zapłaciłem - po opłaceniu Polsat nadal 360p :/ :/ :/
  • Odpowiedz