Aktywne Wpisy
atteint +122
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
dziwne uczucie jakby jednoczesnie bolał mnie lekko brzuch i był głodny jednoczesnie mimo ze zjadłem przed chwilą i taki ucisk w przełyku XDDD
Tyle dobrego, ze Jaime wreszcie przestal byc przydupasem siostry, chociaz gdyby watkami rzadzila logika a nie potrzeby tworcow, to by sie stalo sezon lub dwa wczesniej :/
#got
@tyrytyty: sugerowanie że ten serial był kiedykolwiek czymś więcej niż dobrym kinem zrobionym z rozmachem jest śmieszne. Mówieni że nie było tu podziału na "dobrych i złych" też nie rozumiem. Dla mnie jest on akurat bardzo widoczny od samego początku.
Wszystkie wątki ciągnące się od pierwszego sezonu poucinane w ciągu 5 minut. To co zrobili z LF to jakiś dramat #!$%@?. Sfrajerzyć taką postać? To samo Tyrion - jest porażką tego sezonu, takiego doradcę to bym chyba na szafot posłał za jakieś #!$%@? próby sabotażu. Varysa
@Paszkwil: ten to ma pecha do tracenia ptaszków ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak wyglądał dobry GoT: https://www.youtube.com/watch?v=O8ES_ElI6Wg