Wpis z mikrobloga

czy tylko dla mnie ta scena z Theonem była całkowicie idiotyczna? Dostał porządny oklep, potem został 3 razy kopnięty w j---a (które nadal posiada więc nie wiem dlaczego miałby niby nie czuć bólu przez brak penisa) i nagle walnął tamtemu i go pobił. Dlaczego niby po czymś takim tamci nagle mieliby się zgodzić na jego "dowodzenie"? Że pokazał twardość? uciekł w czasie bitwy i wszyscy na to zwracają uwagę. Poza tym skoro nie mogli pokonać Eurona mając swoją pełną flotę to niby jak mają zamiar zrobić to teraz? To jest chyba tylko na potrzeby tego aby Theon przekazał Jonowi i Dance, że Eurona tam nie ma czy coś w tym stylu.

Z tym nocnym królem też jest to niezrozumiałe. jakie on stanowił zagrożenie zanim zdobył smoka? przecież nie potafił przejść nad murem ani go ominąć.

O co chodziło z tą sceną z nieskalanymi? Wcześniej przecież to oni byli oblężeni w Casterly Rock co było wielkim planem jaimiego i ekipy. Skąd nagle taka zamiana? Jeszcze ci Dothracy wybiegający między nimi? A później nagle Jaimie i Bronn znajdują się w królewskiej przystani. A przecież wtedy nie było ustalone, że jest jakiś rozejm czy coś w tym stylu, dopiero mieli się spotkać wszyscy.

Skoro tak łatwo pokonać nieumarłych dzikim ogniem to powinni go produkować na masową skalę. Właściwie tak powinna zrobić Cersei, powiedzieć, że wesprze ich własnie produkcją dzikiego ognia.
#got
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miedziany_Brodacz: 1. walka Theona i ta radość, że nie ma jąder to była parodia xD
2. NK szukał sposobu na przedostanie się przez Mur. Stanowił zagrożenie, bo prędzej czy później by się przedostał, po prostu wyczaił moment, że podlecą smoki i sobie jednego przejmie (patrz: Age of Empires i wolololo xD)
3. Nieskalani i dothrakowie mieli być jako gwarancja pokojowego przeprowadzenia negocjacji. Wyjaśniał to Tyrion w odcinku wstecz. A co
  • Odpowiedz
Z tym nocnym królem też jest to niezrozumiałe. jakie on stanowił zagrożenie zanim zdobył smoka? przecież nie potafił przejść nad murem ani go ominąć.

@Miedziany_Brodacz: jezeli bran = nk to przewidzial towszystko i wiedzial, ze przyleci danka ze smokiem wiec nie musial sie spieszyc
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: tak. Tak samo jak nie wiem jak to w końcu jest z tymi nieskalanymi. Bo kto to jest eunuch? Ktoś kto nie ma jąder i jest wykastrowany czy ktoś kto nie ma penisa? nie zapomnę jednej sceny jak chyba Szary robak mówił, że będą spełniać wszystkie rozkazy Dany, żę będą zabijać ludzi lub nie, plądrować i grabić lub nie i, najważniejsze, żę NIE BĘDĄ GWAŁCIĆ CHYBA, ŻE ROZKAŻE. czyli
  • Odpowiedz
@Miedziany_Brodacz: Kastracja przede wszystkim dotyczy jąder, nie penisa.

Kastracja może być przeprowadzona zarówno z usunięciem penisa lub jego nieusunięciem - ale j---a usuwane są zawsze.

Nie to, żebym był ekspertem - po prostu znam wikipedię. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
O co chodziło z tą sceną z nieskalanymi?

@Miedziany_Brodacz: Otóż, to nie była Skała tylko Królewska Przystań, też złapałem mind-fucka. Danka przyszła z cała swoją potęgą, żeby się pokazać
  • Odpowiedz