Wpis z mikrobloga

@Asterling: Grałem kiedyś w jakąś alfe i strasznie mi podeszło takie łażenie po lesie i zwiedzanie mapki. Zwłaszcza ze lasy #!$%@? perfekcyjnie plus dobry dźwięk ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ale jak ktoś rzeczywiscie oczekuje wiecej to moze wyjsc #!$%@? :/
@MtEverest: No ja bym wolał żeby nawet mniej skupili się na grafice a bardziej na gameplayu czyli właśnie walce czy nawet tej jeździe na koniu która tutaj wygląda okropnie i jeśli nie będzie tu szybkiej podróży to cholernie frustrujące się to zrobi bo podobno mapa ma być duża.
@Asterling: Sam będę musiał to sprawdzić. Nie bardzo ufam ich opiniom. Potrafią niesprawiedliwie zaniżać lub zawyżać swoje oceny.

Poza tym nie oczekuję dużej widowiskowości od gry, która stara się być realistyczna.

Jedna rzecz, którą zapamiętałem mocno na minus to gameplay, na którym przeciwnik kilkukrotnie został postrzelony w głowę z łuku i go to nie zabiło. Zamiast tego biegał z tymi strzałami jak jeż. Niemniej takie rzeczy mogą jeszcze poprawić.
@Rv0000: Chodzi mi o to że ten system walki tu wygląda zwyczajnie ohydnie i tyle xD
@Lisaros: Ja nie bronię Gola ale no co jest każdy widzi a tego typu filmiki były już wcześniej więc no ja mam już niskie oczekiwania bo mam wrażenie że twórcy porwali się z motyką na słońce niestety.
@Lisaros: No #!$%@?ładnie. Jak oceniają jakieś AAA to ślina im leci i się śmieją z bugów na pół kodu źródłowego w stylu "to sie wyklepie", albo pół recenzji #!$%@?ą o błędach, ale na końcu i tak 9/10. Ale jak ktoś jest spoza układu wielkich wydawców i nie może im powiedzieć: "morda, szczury, bo za następne gry i materiały i zaproszenia i wiadomości będziecie bulić jak reszta" to wtedy nagle im się
@ChomikSon: Że coś jest logiczne, ponieważ tak działa rynek, nie znaczy że jest normalne i dobre. Nie wiem, czy zaniżają ocenę, nie sądzę, po prostu pozwalają dochodzić do głosu wszelkim swoim wątpliwością, które - i to jest bardzo #!$%@? istotne - trzymają w zabitej dechami piwnicy, kiedy cackają się produktami bebebethesdy, ubi czy innych wielkich korpo.