Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +92
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +298
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#gry #kingdomcomedeliverance
Poza tym nie oczekuję dużej widowiskowości od gry, która stara się być realistyczna.
Jedna rzecz, którą zapamiętałem mocno na minus to gameplay, na którym przeciwnik kilkukrotnie został postrzelony w głowę z łuku i go to nie zabiło. Zamiast tego biegał z tymi strzałami jak jeż. Niemniej takie rzeczy mogą jeszcze poprawić.
Zobaczymy, jak to wyjdzie na premierę. Mój entuzjazm opadł, ale to w sumie nic nowego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mnie system walki nie razi i przynajmniej się wyróżnia. To czy jest wygodny dla większości graczy, czy nie to mnie mało interesuje. Jak oczekiwałeś tu powtórki z Mount and Blade, to może lepiej czekaj na Bannerlorda ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Lisaros: Ja nie bronię Gola ale no co jest każdy widzi a tego typu filmiki były już wcześniej więc no ja mam już niskie oczekiwania bo mam wrażenie że twórcy porwali się z motyką na słońce niestety.
@Lisaros: Hmm nie wiem co sądzić o tej grze bo niby grafika wydaje się spoko ale ta poprzednia część mi się kompletnie nie podobała xD Już nawet pomijając ten dubbing xD