Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 31.1% (333)
- Nie 50.0% (535)
- Nie mam zdania 18.9% (202)
Próbowałem go flashować ale wszystkie instrukcje które znalazłem sa nieaktualne ( uploadowane pliki wygasły).
#letv
Poszukaj na necie -> **LeTV-x500Wandy77Tools_1.3** (dokładnie to na YT LeTV-x500Wandy77Tools_1.3)
Tam za pomocą SP-Flash Tool v5.1532 robisz flash z plików z katalogu Clean Install
Następnie robisz update do romu .17s, później muszisz sobie zupdatować TWRP do wersji 3.x
Ja teraz ma wgrany rom Pure Nexus- i działa nawet dobrze.
@xlab: wydaje mi się ze to to https://mega.nz/#!od5GELQC!G5Oekg9UU_GwAABPyBcDdD78wFIGsILZKGUsnY3hu_A
Wciąż jest to dobry telefon.
LINK