Aktywne Wpisy
grzes1290 +316
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +109
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
De Giorgi to jest d--a nie trener:
Konarski nie ma siły oddychać, a ten go nie dość że powołuje, to jeszcze nie zmienia. Przy 100% skuteczności Kaczmarka (ok, tylko 4 ataki, ale wciąż) (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Drzyzga gra schematycznie do bólu, nawet przy dobrym przyjęciu.
Zagrywka całej drużyny to jakaś farsa, jak można psuć prawie 1/4 zagrywek przy znikomej ilości asów?!
O Kurku przez litość nie wspomnę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiśniewski bez zarzutu. Lemański ujdzie.
Wbrew hejtowi niektórych Kubiak trzymał przyjęcie i jako tako sobie radził w ataku.
Podsumowując: Konarski na przymusowy urlop regeneracyjny, Kurek niech jedzie na emeryturę w jakimś Hiroshima-Nagasaki, Drzyzdze już dziękujemy. Silnego przyjmującego potrzebujemy jak n------n działki. Postawić maksymalnie na młodych, trudno, 2 lata w dupę będą. Ale będą tak czy tak, a światełka w tunelu nie widać.
#siatkowka
@myzael: no są przecież Śliwka, Szalpuk i ostatnio mistrz wiata U20 Kwolek.
może warto było by go sprawdzić ponownie w kadrze
faktycznie Drzyzga i Łomacz daleko są od swojej optymalnej formy
@TwojStaryToKorniszon: Ja nie zapomniałem, ale tu wraca klątwa Zagumnego: Żygadło może grać jako strażak i poprawić bieżący poziom, ale w dłuższej perspektywie przydał by się młodszy sypacz.
@Tomm16: Z tak grającym Drzyzgą i szarpanym przyjęciem to i tak jest niezły wynik.