Wpis z mikrobloga

JEŚLI MOŻECIE WYKOPCIE NA MAXA ! JEŚLI BĘDZIE 300+ UDOWODNIE WSZYSTKO . 40 UŚWIADOMIONYCH OSÓB TO ZA MAŁO W STOSUNKU DO MOJEGO POŚWIECENIA .

Co byście powiedzieli gdybym powiedział wam że większość donejtów wysyła admin Daniela - Bizek . Co byście powiedzieli że w treści są obrażani Jan Paweł Drugi oraz wszyscy święci oraz mama Daniela . Co byście powiedzieli , gdybym powiedział że mam dowody ? Daniel o wszystkim wie ! Daniel jest to twoja ostania szansa . 90% osob powie że ściemniam - i dobrze ! Jednak jeśli Daniel nadal będzie traktował najbliższych jak ścierwo - udowodnie wam to i jeszcze więcej , na temat tego w jakiej iluzji żyjecie .

DLA BIZKA - JEŚLI TO NIE PRAWDA TO NAPISZ W KOMENTARZU ŻE ŚCIEMNIAM . WTEDY Z PRZYJEMNOŚCIĄ UDOWODNIE ŻE MÓWIE PRAWDE. ZRESZTĄ STRACH CI NIE POZWOLI CO TEŻ BĘDZIE TYLKO POTWIERDZENIEM TEGO ŻE MÓWIE PRAWDE - SZACH MAT :)
#danielmagical @szymon-streczkowski:
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bizek: Taaa jasne... unko wysyłał donejty które potem Daniel przelewał np. na wózek dla chorego dziecka!! poza tym gruby nie jest tak świetnym aktorem by udawać radość po dużym donejcie.
Powiedz bizek dlaczego tak napisałeś? jak cię ten szymonek zmusił?
  • Odpowiedz
@Szubidubi: Nic nie musze udowadniać . Bizek o którym mowa sam sie przyznał . Ale skoro uważacie że sie ze mnie naśmiewa i że kłamie to niech napisze mi że kłamie , w komentarzu . Wtedy udowodnie to tak jak chcecie, a jego zbłaźnie jeszcze bardziej .
  • Odpowiedz