Gdzie we #wroclaw dostanę najsmaczniejsze i najbardziej syte burgery w stosunkowo dobrej cenie? Mam ochotę na coś dobrego, jadłem już we Wartburgerze, były dobre, ale to nie to. #pytanie #burger #jedzenie
@kiedys_bylem_fajny: Jak chcesz zajebistego burgera z szarpaną wołowiną to bernard tylko tani nie jest chyba 36zł ale takiego burgera gwarantuje Ci jeszcze nie jadłeś :D
@bluehawaii91 @Kuplerstwo właśnie wczoraj myślałem nad pasibusem. Jest jakieś miejsce, gdzie go można zazwyczaj spotkać? Wczoraj mijałem go koło hali stulecia, ale tam się coś działo. @programistalvlhard nie powiem, brzmi intrygująco i na samą myśl ślinka leci.
@kiedys_bylem_fajny: #!$%@? Pasibusa. Chociaż Pasika szanuję jak cholera. Jak masz teraz czas, uderzaj do Nienażartego. Stoi taki food truck na Traktowej/Muchoborskiej obok IBM. Stoją tam od 12 do 15. https://nienazarty.wroclaw.pl
Drugi jego food truck stoi na plaży Hot Spot. Mega polecam.
@kiedys_bylem_fajny: Moa burger - jedyna burgerownia w której regularnie jadam, bo można wziąć burgera w rękę jak człowiek. Klasyczny burger to koszt 17 zł i ja się takim najadam.
@kiedys_bylem_fajny: ponoc w tym nowym lokalu przy piotra skargi - hell rider pub (?) sa bardzo dobre, od dwoch osob juz to slyszalem ale nie mialem okazji sprobowac
Podajcie jeden sensowny argument dlaczego każdy nie powinien mieć gruza tylkonapędowego do upalania w zimie i w deszczu? Nikt nie poda bo nie ma takiego argumentu
#pytanie #burger #jedzenie
@Kuplerstwo właśnie wczoraj myślałem nad pasibusem. Jest jakieś miejsce, gdzie go można zazwyczaj spotkać? Wczoraj mijałem go koło hali stulecia, ale tam się coś działo.
@programistalvlhard nie powiem, brzmi intrygująco i na samą myśl ślinka leci.
@programistalvlhard a więc prawdopodobnie się dziś z nim zmierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak masz teraz czas, uderzaj do Nienażartego. Stoi taki food truck na Traktowej/Muchoborskiej obok IBM. Stoją tam od 12 do 15. https://nienazarty.wroclaw.pl
Drugi jego food truck stoi na plaży Hot Spot. Mega polecam.