Kochani, jak przeprosić dziewczynę? Wysłać jej bukiet kwiatów przez posłańca? A może wysłać list w którym opiszę co czuję. Co zrobić? Jestem zablokowany wszędzie - fejs, telefon itp. Nienawidzi mnie, chociaż na pewno jeszcze coś czuje tym bardziej że poszło o głupią maskotkę. To jest kobieta mojego życia i tutaj serio, lepszej naprawdę nie ma. Nie mówcie że mi przejdzie albo znajdź inną bo dobrze wiem że nie. wołam @mangozjem i @asadasa oraz @wyjde_z_przegrywu wykopowych ekspertów którzy wiele razy już pomagali. #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #pomocy #oswiadczenie #smutnazaba #tfnogf #stulejacontent #s----------e #dziewczyny
nie chciałem jej kupić misia maskotki i kazałem się dojrzalej zachowywać - od tego się zaczęło piekło.
o ja p------e ,toż to gimnazjalny związek? Najlepiej byłoby chyba osobiście to załatwić ,w 4 oczy. Takie kwiatki zobaczy ,i w--------i od razu do śmieci ( ͡°͜ʖ͡°)
@MacDouglas: nie wiem jak Ci pomoc, bo sytuacja jest absurdalna. Nie wiem jak chcesz sie z nią skontaktować skoro nie wiesz gdzie mieszka... dzwon z różnych numerów, ale to jest creepy, wiec to ostateczność
Jestem zablokowany wszędzie - fejs, telefon itp. Nienawidzi mnie, chociaż na pewno jeszcze coś czuje tym bardziej że poszło o głupią maskotkę.
To jest kobieta mojego życia i tutaj serio, lepszej naprawdę nie ma. Nie mówcie że mi przejdzie albo znajdź inną bo dobrze wiem że nie.
wołam @mangozjem i @asadasa oraz @wyjde_z_przegrywu wykopowych ekspertów którzy wiele razy już pomagali.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #pomocy #oswiadczenie #smutnazaba #tfnogf #stulejacontent #s----------e #dziewczyny
@MacDouglas: Poważna sprawa widzę...
Bukiet w łapę i sam z---------j a nie kuriera na minę wstawiasz
ja p------e...
o ja p------e ,toż to gimnazjalny związek? Najlepiej byłoby chyba osobiście to załatwić ,w 4 oczy. Takie kwiatki zobaczy ,i w--------i od razu do śmieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie?
Skoro to ta jedyna??