Aktywne Wpisy
czarnobialyblog +51
Pozwólcie że opiszę wam jak wygląda #wygryw #chwalesie czyli szczęśliwa (ostatnia) sobota i niedziela singla bez #zwiazki
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Czy OP ma szczęśliwe życie?
- Tak 55.5% (566)
- Nie 44.5% (454)
WielkiNos +257
Historia miłosna polki z habibi zakończona po niecałych 2 tygodniach raju. Arabski mąż żyje na twój koszt, kłamie, pożycza pieniądze w niewiadomych celach, nie wraca na noc do domu, aresztuje go policja i siedzi w więzieniu.
Jakie wnioski wyciąga polka z takiej historii? Że to próba od Allaha.
#p0lka #habibi #truestory #logikarozowychpaskow #przemysleniazdupy
Jakie wnioski wyciąga polka z takiej historii? Że to próba od Allaha.
#p0lka #habibi #truestory #logikarozowychpaskow #przemysleniazdupy
Nagroda jest wielce wartościowa ale nienamacalna - jest nią moja dozgonna wdzięczność.
Fajnie jakby ktokolwiek wziął udział.
#bloglajfstajlowycasadina #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora