Wpis z mikrobloga

"Gdyby komuś umknęło: zamach w Hiszpanii zrobili TERRORYŚCI. Nie uchodźcy. Jak ktoś nie łapie, chętnie wytłumaczę różnicę.
UCHODZCY uciekają przed TERRORYSTAMI.
To, że mają ten sam odcień skóry, nie znaczy, że są nimi.
Tak samo jak fakt, że naziści byli biali, nie znaczy, ze wszyscy biali są nazistami.
Tak samo jak fakt, że najwiecej gwałtów w UK dokonują Polacy nie znaczy, że wszyscy Polacy to gwałciciele.
Tak samo jak katolicki radny z PIS z Bydgoszczy znęcał się nad swoją żoną nie znaczy, ze wszyscy katolicy znęcają się nad swoimi żonami.
Podstawy logicznego rozumowania. Polecam. Dobranoc."

Podejrzanym był Marokańczyk. Do niektórych - Marokańczycy nie są czarni
Znani Marokańczycy: Jean Reno (Leon Zawodowiec), Edith Piaf. Powszechnie znani terroryści.
O byciu terrorystą nie przesądza kolor skóry, narodowość czy religia. Dla przykładu - w ISIS są również Polacy.
Zinadine Zidane jest z pochodzenia Algierczykiem i Berberem. Isabele Adjani też. Terroryści?

źródło: fb.com/osrodek.monitorowania

#4konserwy #neuropa #zamach #bekaznarodowcow #bekazpodludzi #polityka
m.....u - "Gdyby komuś umknęło: zamach w Hiszpanii zrobili TERRORYŚCI. Nie uchodźcy. ...

źródło: comment_BYLSMAirbM3sBpHQbuJI3dkmmx1co9pY.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak samo jak fakt, że najwiecej gwałtów w UK dokonują Polacy nie znaczy, że wszyscy Polacy to gwałciciele

@misieu: potrzebne źródło

To, że mają ten sam odcień skóry, nie znaczy, że są
  • Odpowiedz
@Za_jakie_grzechy czyli uważasz, że połowa osób z tagu #4konserwy jest upośledzona? Po pierwsze na jakiej podstawie? Znasz ich wszystkich? Wiesz, że jeśli jedna osoba z tego tagu uważa, że trzeba odsyłać muzułmanów to nie oznacza, że inni też tak uważają? Po drugie czy osoba upośledzona jest twoim zdaniem w jakiś sposób gorsza, że używasz tego określenia by obrażać inne osoby? Serio jesteś reprezentantem lewicy?
  • Odpowiedz
  • 16
@_komentator_ sam jestem przeciwko przyjmowaniu uchodźców ale problem polega na tym że gdy dojdzie do zamachu to połowa komentarzy potępia cały naród a nie terrorystów. Przez tą fale nienawiści cierpią choćby niewinni imigranci w Polsce którzy tutaj uczciwie żyją i pracują. Ugrupowania neonazistowskie w Polsce budują na tragedii ludzkiej swój kapitał polityczny, wykorzystując do tego młodych i nieświadomych ludzi.

potrzebne źródło

Tekst pisał OMZRiK, ja nie znajdę źródła bo jestem na
  • Odpowiedz
@misieu: W Polsce istnienie ugrupowań nazistowskich jest prawnie zakazane. Poprzedzając wstawkę o onr istnieją i działają zgodnie z obowiązującym prawem, a odnośnie tego, że kiedyś tam hajlowali to nikt nie został skazany, za ten gest gdyż sąd przychylił się do wersji, że to był salut rzymski, a okrzyk Czołem(chwała) Wielkiej Polsce nie zawiera w sobie znamion nazizmu.
  • Odpowiedz
@misieu: Żadni arabowie nie są czarni, to nadal rasa biała tylko odmiana semicka, hamerykę odkrył. Bo, uważaj, rasa to przede wszystkim budowa szkieletu, a nie pigmentacja skóry.
  • Odpowiedz