Aktywne Wpisy
Kasahara +8
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +751
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
@Killeras: xD
ehh
nie warto było za tak mało plusów xD
@dorotka-wu: Pewnie. Tam przynajmniej nie będzie moderacji której będziesz mogła się poskarżyć.
zeby byl jakis fun to trzeba walczyc z mocniejszym przeciwnikiem
1) zdjęcie ze strzeloną zwierzyną, która nie leży na pokocie.
Jest masa pięknych zdjęć ze strzelonym ptactwem.
2) polowanie na pióro bez psa?! Dwie kaczki z trzech niepodniesione? GROZA. I wstyd. Znasz regulamin?
@dorotka-wu: A na co niby mam dawać ci jeszcze logiczny argument?
Pisałaś, że strzelasz do kaczek, bo to wymaga umiejętności żeby trafić, ja podałem kontrprzykład jak można ćwiczyć celność bez zabijania zwierząt, z takim samym efektem albo lepszym. Ergo, to nie jest powód dla którego to robisz.
Nie jest nim też pożywienie, bo
@dorotka-wu: Widzę, że nie dociera do ciebie o co w tym chodzi.
1. Gdyby ktoś napisał, że jest rzeźnikiem bo ktoś to musi robić a on przynajmniej się stara żeby nie cierpiały, to nikt by złego słowa nie powiedział (no, prawie nikt).
2. Gdyby ktoś napisał, że jest
Nie uczę polować, ale widzę, że po 9 latach - jeszcze nie zauważyłaś co warto pokazywać, a czego nie warto nawet pisać.
Tak mam zamiar kupić psa ale dopiero urządzamy mieszkanie i mam inne wydatki. Kupno psa to około 3 tysiące plus wyprawka a może nie wiesz pieniądze na drzewach nie rosną