Aktywne Wpisy
jacekparowka +671
Zaczynamy kolejny tydzień nowoczesnego niewolnictwa czyli pracy na etacie, dlatego wszystkim tyrającym na kogoś przypominam zasady zachowania zdrowia psychicznego w k0łchozach:
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
1. Żadnych własnych inicjatyw, robić tylko to co ktoś wam każe
2. Zero starania się przy jakichkolwiek zadaniach, robić byle jak
3. Udawać że się coś robi w jak największym możliwym wymiarze czasowym i w tym czasie nie robić nic związanego z r0botą
A wszystkim cuckoldzikom starającym się w r0bocie ponad absolutne minimum przypominam, że wasz szef zarabia na was 10x więcej niż wam płaci (pic rel), a jak mu zacznie gorzej iść to was wywali bez mrugnięcia okiem, nieważne jak się staraliście
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
Komentarz usunięty przez autora
@czepit: jak dla mnie to bujda, jeśli to prawda - to przecież inkryminuje Michała i Markusa. Tak czy inaczej sa w dupie - jeśli z nagrania da się coś wyłowić, lub jeśli przerabiali.
A co do Lamparta... ci ludzie ze służb o których piszesz... chodzi przede wszystkim
@stopmanipulacji1111: ciekawe, rzeczywiście, turcja, egipt, wychodzi że sponsoring właścicieli biur podrózy / kurortów, może jakiś szejk za tym z stoi, i stąd taki ból d--y żeby to ruszyć
Na wstępie, jestem ciekaw gdzie się tego wszystkiego dowiedziałaś, chyba się domyślam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@stopmanipulacji1111:
Komentarz usunięty przez autora
Magda mogła zgodzić się na coś w wersji "light". Dokładnie tak bywało w "klasycznym" procederze handlu kobietami (teraz nawet ten "zmutował" się i
Możliwe że chodziło o 'standardowy' wyjazd 'hostessy' , ciekawe czy to prawda z tym Pro Staff, no ale wtedy myślę oni funkcjonują jako przykrywka, tzn. jest oficjalny cel wyjazdu typu animator czy coś? ale nie chce mi się wierzyć by za każdym razem laska miała sama sobie wszystko finansować? Jak sam zauważyłeś - zazwyczaj chyba jakaś, jakkolwiek 'naciągana', ale jednak umowa jest spisywana? a tu to raczej odpada skoro sama sobie finansowała? wydawałoby się że mają jakieś utarte opcje organizacji tego inne niż całkowite pokrycie kosztów przez pracownika? To w tym wszystkim nie pasuje. Nie pasuje również historia o ślubie i samotny wyjazd. Nie byłoby chyba aż takich cyrków jakby chodziło o 'standardowy' wyjazd hostessy / tancerki / nawet kobiety do towarzystwa - wtedy oficjanie jechałaby do pracy jako animatorka czy właśnie hostessa? No chyba że chodziło o to ale jakoś 'niestandardowo' zorganizowane? Jakoś wyjątkowo zakamuflowane?
W tym kontekście rodzina rzeczywiście może być w dwuznacznej sytuacji, bo mogą chcieć wyjaśnić przyczyny śmierci ale niekoniecznie chcą szargać dobre imie zmarłej; niuansowa sprawa - istotne na co się zgodziła itd. Niezależnie od tego - oceniając na podstawie nagrania - doszło do jej wykorzystania a potem najprawdopodobniej do zastraszania by siedzieć cicho; ona tam nie wygląda jak jakaś po prostu psychotyczna - to co i w jaki sposob mówi, i jak się zachowuje + odgłosy z tła = wskazują na to, że jest zastraszana, ma jakąs