TLDR: Mireczki, może jest jakaś pośrednia fryzura, żebym jednocześnie wyglądał modnie, ale żebym nie musiał z włosami robić nic poza ich myciem?
Zrobiło się trochę gorąco, a włosy już mi trochę podrosły od ostatniego ich skracania. Jutro sobota, więc jest czas, by pójść do fryzjera.
Zawszę się tnę na krótko, żeby włosy były łatwe w utrzymaniu. Po umyciu nie trzeba się #!$%@?ć z suszarką, tylko wystarczy raz przetrzeć ręcznikiem i włosy suche (szczególnie ważne, że biorę prysznic rano).
Wszystkie inne fryzury zawsze wydawały mi się pedalskie. Ostatnio jednak w ramach #wychodzimyzprzegrywu dopuszczam zrobienie innej fryzury, np. takiej jak na picrelu.
Jedyne co jest niezbędne do uzyskania efektu to suszarka (najlepiej ze zwężającą się nakładką) oraz pasta do włosów. Rekomenduję używanie tej pasty, osobiście ją sprawdziłem i mogę Wam polecić jako produkt który z pewnością sprawdzi się do ułożenia włosów w ten sposób.
Sposób układania:
1. Mokre włosy suszyć przy użyciu suszarki, strumieniem ciepłego powietrza. Ważne jest, aby już podczas tej czynności nadawać włosom odpowiedni kształt i układać je „do przodu”.
2. Na wilgotne włosy nałożyć środek pomagający stylizację.
3. Nałożyć na włosy pastę w ilości nasad dwóch palców i równomiernie nałożyć na włosy, zaczynając od tyłu głowy. Całość układać „do przodu”, boki ewentualnie delikatnie „w dół”.
Pasta? Co #!$%@?? Jedyna pasta jakiej używam to pasta do zębów. Czy ja jestem #!$%@?, że chcę, żeby tak pozostało?
Niby chciałbym wyjść z #przegryw, poznać jakąś fajną loszkę, ale chyba nie jestem jeszcze aż tak bardzo zdesperowany, żeby codziennie rano wcierać sobie we włosy jakieś gówno...
Jeszcze dodatkowe pytanie: co mam powiedzieć w zakładzie fryzjerskim? Boki maszynką, góra dłużej?
@wyjzprz2 no jest takie coś jak pasta do włosów Nie spinaj się tak ( ͡°͜ʖ͡°) Jak jesteś hetero to i tak nikt cię nie wyrucha bez twojej zgody więc nie wiem czemu się tak tego pedalstwa boisz. A jak nie masz 5minut rano to wstawaj 5minut wcześniej ( ͡°͜ʖ͡°)
@wyjzprz2: Ja CI powiem że ciężko będziesz miał znaleźć fryzjera który Cię tak obetnie. Ja nie wiem o co chodzi ale wieloktotnie tłumaczyłem fryzjerowi jak ma mnie obciąć, ale oni zawsze jadą maszynką przy głowie i tak to nie wygląda. Kumplowi się udało, ale musiał się wręcz drzeć na fryzjera żeby się #!$%@?ł od góry po obcięciu boków.. ( ͡°͜ʖ͡°)
Zrobiło się trochę gorąco, a włosy już mi trochę podrosły od ostatniego ich skracania. Jutro sobota, więc jest czas, by pójść do fryzjera.
Zawszę się tnę na krótko, żeby włosy były łatwe w utrzymaniu. Po umyciu nie trzeba się #!$%@?ć z suszarką, tylko wystarczy raz przetrzeć ręcznikiem i włosy suche (szczególnie ważne, że biorę prysznic rano).
Wszystkie inne fryzury zawsze wydawały mi się pedalskie. Ostatnio jednak w ramach #wychodzimyzprzegrywu dopuszczam zrobienie innej fryzury, np. takiej jak na picrelu.
Miotam się jednak, bo wszedłem na stronę https://www.podlinski.net/krotka-meska-fryzura-hit-2017-poradnik/ i czytam:
Pasta? Co #!$%@?? Jedyna pasta jakiej używam to pasta do zębów. Czy ja jestem #!$%@?, że chcę, żeby tak pozostało?
Niby chciałbym wyjść z #przegryw, poznać jakąś fajną loszkę, ale chyba nie jestem jeszcze aż tak bardzo zdesperowany, żeby codziennie rano wcierać sobie we włosy jakieś gówno...
Jeszcze dodatkowe pytanie: co mam powiedzieć w zakładzie fryzjerskim? Boki maszynką, góra dłużej?
#modameska #wlosy #fryzura #niebieskiepaski #stulejacontent
fun fact: bez super fryzury i tak kogoś znajdziesz
Nie spinaj się tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak jesteś hetero to i tak nikt cię nie wyrucha bez twojej zgody więc nie wiem czemu się tak tego pedalstwa boisz.
A jak nie masz 5minut rano to wstawaj 5minut wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/26027525/