Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Przegrywex +13
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja
co wybieracie?
poszukaj TU czegos ciekawego...
Po jeździe astrą J w manualu liczyłem, że i automat będzie ok. Niestety z tej 6 jest zdecydowanie najgorszy.
@mawojciech: Jeżeli ktoś lubi odczucia zbliżone do jazdy autobusem to czemu nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kajakkazimierz: BMW ma najbardziej nadające się do jazdy zawieszenie a do tego napęd na właściwą oś (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kyloe: Ale wiesz, że w C5 jednym przyciskiem przełączasz na tryb sport i już się nie buja? A w normalnym trybie za to zębów nie wybija jak przez próg zwalniający przejedziesz przy 50km/h
I powiem Ci,że samochody klasy premium - nawet te 20 letnie są lepiej wykonane i wyposażone niż kilkulatnie z klasy niższej. 2 lata temu miałem E38 730d dośc podstawowy model z xenonami, 2 strefową klimą, elektrycznymi grzanymi, skórzanymi fotelami, roletą z tyłu, czyjnikami parkowania i innymi rzeczami któe były w standardzie a samochód był z 1998r.