Aktywne Wpisy
Drevnykocur +779
GrammarNazi +77
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Pytanie do #tfwnobf i #tfwnogf ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak sobie radzicie z samotnoscia? Ja - rozowa, lvl 20. Troche mi smutno, ze nie mam nikogo tak bliskiego i brakuje mi chlopaka, ale znalezienie odpowiedniej osoby jest trudne z roznych wzgledow ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam zainteresowania, probuje sobie zajac czas, ale sa takie dni, ze jest mi zle i czuje sie wybrakowana przez to, ze jestem sama. Jak zmienic nastawienie? Co radzicie?
#prosba #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
krok 1 załóż konto na badoo
krok 2 wrzuć fotkę
krok 3 nic nie rób
krok 4 ??
krok 5 profit
ogólnie to posiadanie kogoś dużo daje w sensie poczucia bezpieczeństwa i bliskości ale to nie jest do końca tak że całkowicie da Ci spokój ducha ani uszczęśliwi
idź w jakoś a nie ilość i cierpliwie czekaj, każda potwora znajdzie swojego amatora xd
@AnonimoweMirkoWyznania: nigdy w życiu tak się nie czuj
posiadanie/nie posiadanie drugiej połówki nie definiuje Cię ani tego kim jesteś
Rób swoje, żyj pełnią życia i w końcu kogoś poznasz.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Co. No ledwo od ziemi odrosła i już takie umartwianie się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na faceta jeszcze przyjdzie czas, ba, w pewnym momencie możesz ich mieć dość. Wszystko ma swoje wady i zalety, samej też da się żyć, tylko musisz zauważyć te plusy.
Dlaczego? Jeśli jesteś nieśmiała/masz mało znajomych/mieszkasz
Ja się przyzwyczaiłem do bycia samemu., ale też mam czasem takie chwile jak ty. Nic z tym nie zrobisz.