Aktywne Wpisy
onucoutkajpysk +337
Łapcie przykład prawdziwej aktywistki, która zajmuje się realnymi problemami, a nie lata do Arabów walczyć z ropą. Spalając jednocześnie te źle paliwa kopalniane.
#bekazlewactwa
#4konserwy
#konfederacja
#bekazlewactwa
#4konserwy
#konfederacja
magazynierka_4k +14
Tak jeszcze na fali wczorajszego hejtu na GTA VI, mam dzisiaj pytanie na serio - podobała Wam się fabuła piątki?
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Ja pamiętam, że zagrałam jakoś chyba 2016 rok, przeszłam i zapomniałam, nic mnie nie porwało w nitce fabularnej. Wróciłam kilka lat później, nie doszłam nawet do momentu jak Michael spotyka Franklina przy kradzieży auta z Jego posesji.
Czyli u mnie - totalnie na nie. Jak u Was?
#gtav #gta6 #gta #gry #
Podobała się Wam fabuła GTA V?
- TAK 47.1% (514)
- NIE 32.1% (350)
- NIE WIEM 20.9% (228)
Póki co korzystam z Remote-FTP https://atom.io/packages/Remote-FTP ale kurde fatalnie jakoś działa zarządzanie kilkoma projektami, zawsze muszę przepinać dane do połączenia :/
Najlepiej dotąd jest to rozwiązane w Sublime jeśli chodzi o offline, w Brackets korzystam z Synapse ale nie ma offline za to. Chciałbym w końcu na czymś osiąść :/
I jeszcze przy okazji: co polecacie do FTP serwer-serwer?
#webdev | #webdevhelp
Fajnie mieć wszystko pod ręką jako wtyczkę, ale do obsługi FTP używam WinSCP - jak do tej pory najlepszy klient FTP jaki udał mi się znaleźć.
WinSCP jest dal mnie najbardziej intuicyjnym klientem FTP, szkoda że nie ma swojej wersji na Linuxa. Tak bardzo zachwalany i wszędzie polecany FileZilla do pięt mu nie dorasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saeglopur: zastąpić ftp przez np. scp albo rsync
Ale to i tak tylko strzał, najlepsza odpowiedź będzie zależała od konkretnego kontekstu...
No ale jednak zależy mi na czymś do Atoma :/
@ppawel: SCP, SSH jako protokół, muszę się wgryźć, dawno temu korzystałem ale już ledwo pamiętam po co.
Coraz bardziej mnie wkurza konstrukcja pytań tutaj. I nie chodzi o to, że się się nie znasz. to spoko, ale nie umiesz zadać prostego pytania
Oświeć mnie w takim razie bo sam komentarz wiele nie wnosi :F Jak słusznie wyżej napisał @ppawel wszystko zależy od konkretnego przypadku i tu akurat chodzi o sprawdzone moduły FTP