Wpis z mikrobloga

Beka z ludzi z #gdansk twierdzacych ze najlepsze burgery sa w Surfburfer.
Przeciez to mieso wogole nie ma smaku i jest suche. A delikatnosc mieska i dobry sos to klucz w dobrej bule.
Znajomy ktory siedzi w branzy gastro, ale nie fastfood, mowil ze zaopatruja sie w najgorszej jakosci wolowine, co osobiscie czuc.

Burgermania na przymorzu tez nie lepiej, przeciez tam nawet bulka nie jest burgerowa.

Najlepsze burgery w trojmiescie sa w Big Burger w Gdyni lub w Srodmiesciu.

W Burger stacji na zaspie jadlem tylko raz i mi nie podeszlo, ale nie skreslam po jednej wizycie.

Jesli chodzi o Gdansk to polecilbym Carmnik, lub burgerownie na Dlugiej.

#gdynia #burger
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@VeryApe: pracuje w surfie, co do jakości mięsa to nie wiem, wygląda normalnie ok 20 procent tłuszczu . Ale przy zamawianiu polecam powiedzieć żeby był średnio wysmażony bo normalnie idzie go praktycznie spalić, żeby Grażyna nie krzyczała że surowy
  • Odpowiedz
  • 0
@uketrab: jadlem tylko raz w Baranoli, nie bylo zle, ale tam mi salata nie podchodzi.

Preferuje tez burgery bardziej grube w pionie. Baranola ma bardziej plaskie bulki, co jest detalem, ale odbiega to standardem od mojego idealu :)

Probowales big burgera na morskiej?
  • Odpowiedz
@VeryApe: xD w końcu ktoś to powiedział
surf to c-----a maksymalna, kiedyś na początku może i było spoko, ale teraz to jest poziom bobbyburgera albo gorzej
no ale mają dobry marketing i na fejsie się promują to musi być dobre xD

osobiście najlepsze jadłem w Środmieściu
  • Odpowiedz