Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
norbert_heniu +177
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Może ktoś z #lodz byłby zainteresowany nowymi i używanymi częściami do #mercedes ?
Silniki, tarcze hamulcowe, sprężyny, amortyzatory, tarcze sprzęgła, pompy, alternatory, paski i jeszcze więcej za grosze.
#warsztat #mechanikasamochodowa
@rybonur: @bigger: Większość już poszła. Najfajniejsze są frezy i osprzęt do wyciągania urwanych świec i żarników, dostosowane do większości popularnych aut. Tylko, że to już kwota 5 cyfrowa.
@rafti77: To jest w215? I jaki silnik?
Mercedes ma troche #!$%@? te oznaczenia :)
A jak nie to proponuję robić zdjęcia, dopasować numer części mercedesa i wrzucać na allegro w dobrej cenie - zawsze ktoś się znajdzie kto szuka po numerach.