Aktywne Wpisy
Tacho_ +33
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +782
Uwaga, kod należy aktywować do 13 sierpnia!
Rozlosuję wśród plusujących ten wpis, do jutra, powiedzmy do ok. 23.
Odpadają:
1. Zielonki
2. Udzielający się w tagach powiązanych z patusami z YT (daniele, racośtam, mahocośtam)
#rozdajo #steam #steamrozdajo #rozdajosteam #gry #zadarmo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Szanuję, oby ludzie przestali ich sponsorować i zapomnieli o nich jak najszybciej :)
Jasne, zdarzają się zielonki, które specjalnie nie tagują tego i mają wzwód na widok ogólnego oburzenia, ale ogólnie społeczność nie irytuje, a i serwerów nie obciąża jak patologia.
Jestem wielkim fanem.
Mam nawet oryginała jedynkę do którego dawali shakera gratis :)