Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +36
mookie +99
Obecny hajp na bycie rentierem czy tam landlordem i wejście w kawalerki na wynajem by mieć "dochód pasywny" to przypomina mi nieco przełom końca lat 90 i nowego millenium, kiedy takim złotym biznesem o którym wówczas marzył każdy Janusz z wąsem to była jazda na taryfie w dużym mieście jak Warszawa, Kraków czy Wrocław.
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że
Jak zwiększyć swoje możliwości (najwięcej przebiegłam 6.5 km w 43 minuty i na tym koniec), moje srednie tetno to 165 i czy to nie za dużo? Czy bieganie na bieżni znacznie różni się od biegania na zewnątrz? Poproszę o rady dla początkującego biegacza (dopiero miesiąc jak w ogóle ruszyłam się z kanapy po 3 latach...)
#bieganie #pytanie
Jak przebiec wiecej? Generalnie teraz pogoda jest do dupy, codziennie 30 st i wiecej, a silka nie ma klimatyzacji, na zewnatrz jeszcze nie biegalam. Moje srednie tetno to 165 xD wydaje mi sie, ze to strasznie duzo.
A co do średniego tętna to jest to jest to zależne od wieku podobno, więc się nie wyrażam, bo nie mam wystarczającej wiedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpal sobie jakis plan biegowy w stylu 10km w 50/60min i sie go trzymaj. Forma sama ci pojdzie w gore, zarowno mozliwe dystanse jak i predkosc, a srednie tetno bedzie powoli sie zmniejszac.
Sorry nie ma cudownych przepisow, po prostu rob swoje i obserwuj
Ten dzeinniczek treningowy to dobry pomysl :P to cale endomondo bedzie ok?
Co do reszty, biegaj wolniej, staraj sie przelamywac schematy i robic rozne rzeczy, nie w kolko to samo czyli ide biegac 5km to samo tempo i tak do usranej. Dlatego radzilem korzystac z planu bo tam sa rozne treningi i jest to w
W takie upalne dni rób sobie lekkie sesje treningowe, kluczem do sukcesu jest systematyczność. W sumie ważna jest też technika biegu, by sobie szkody