Wpis z mikrobloga

Mircy, chciałbym się pochwalić

Zrobiłem aplikację ze skaczącym autobusem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tablice Przystankowe - Link do Google Play

Aplikacja wyświetla na żywo tablice rozkładowe przystanków znajdujących się w okolicy. Pobiera informacje z serwisu rozklady.lodz.pl i przedstawia je w wygodnej formie.

Podczas czekania na tramwaj miałem dość zastanawiania się przyjedzie, czy coś się zepsuło po drodze i stoją? a zarówno myBus jak i WatchLine wymagały za dużo klikania aby dostać się do informacji o aktualnych odjazdach. O stronie rozklady.lodz.pl nie wspominając ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dla mnie apka sprawdza się świetnie, mam nadzieję że komuś też się przyda.

Dajcie jakiegoś plusa za zmianę świata na lepsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

#lodz #chwalesie #androiddev i przy okazji całych czterech odważnych pod tagiem #phonegap
Pobierz fistasheq - Mircy, chciałbym się pochwalić

Zrobiłem aplikację ze skaczącym autobus...
źródło: comment_voIHE6sW2ikxM0hyaDqKDkbBzDs91AVb.jpg
  • 47
@fistasheq testuję w terenie aplikacje. Wszystko fajnie wyszukuje. Problem jest z czasem. Jest minimalne przesunięcie o te 1-2 minuty względem realnego czasu przyjazdu (testuję w okolicy al. Politechniki)
@Qrix: teoretycznie dałoby się, ale nie chcę robić z tej apki kombajnu z wszystkim. To Tablice Przystankowe - są po to by wyświetlić sobie odjazdy w momencie gdy nie ma fizycznych tablic lub żeby podejrzeć na co bardziej opłaca nam się iść :)