Wpis z mikrobloga

Ludzie ktorzy zlapali zajawke na Daniela i wykop ktory w zasadzie otworzyl mu droge do slawy ostatnimy czasy ostro go krytykuje sam nie wspieram patologi i smuci mnie zabijanie czlowieka na livie (Gocha) ale zastanowcie sie ludziska Daniel mlody czlowiek nagle jego zycie przechodzi na maksymalne obroty rzeka donejtow pieniadze o ktorych nie snil kazdy mysli ze to pikus masz hajs mozesz wszystko ale prawda jest inna tym bardziej jak nie potrafisz nimi obracac a czego mozna sie spodziewac po Magicalu ? dlatego nie dziwie mu sie ze lekko siada psychicznie zycze mu i jego rodzinie jak najlepiej chcialbym zeby ktos mu pomogl jakis czlowiek ktory nie uczestniczy w tym i nim pokieruje bo to sie zle skonczy pozdrawiam wszystkich i sry za brak przecunkow kropek i szczatkowy pisemny chaos @danielmagical #danielmagical
  • 4
@sivyjara: mi to sie juz znudzil, ale 95% wykopu nawet go subuje xd wiec nie mam pytan. Fakt, na poczatku bylo spoko, ale teraz jak pokazywal na kazdym kroku swoja dwulicowosc to szkoda mi czasu. Najbardziej mnie bawi fakt, ze na matke zaczal mowic menelica, a sam jej daje alko, bo ponad 50% donejtow jest skierowanej do niej. Aha, kto pamieta streamy na swieta, gdzie robil tylko z rodzina ? Po
@Neaopoliti: Daniel sie pogubil w tym wszystkim ludzie juz nie chca mu pomoc chca dymow chca igrzysk na poczatku bylo smiesznie ale to za daleko zaszlo problemy Daniela sie nawarstiwaja on czuje ze w pewnym momencie to moze jebnac nie mowie tu o jego koncu ale o jakims problemie z ktorym nie da sobie rady Magical potrzebuje jakies osoby ktorej moglby zaufac bo on ie ufa nikomu boi sie ze kazdy