Aktywne Wpisy
Kopyto96 +53
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
kogi +70
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mam dla ciebie świetne rozwiązanie twojego problemu - stań się bogaty. xD
Sądzę, że gdybyś zarabiał te 30+ tysięcy miesięcznie to już można na polskie warunki uznać się za bogatego.
Takie laski mają nawet ludzie zarabiający poniżej średniej krajowej xD. Kasa to nie wszystko, ale jak już chcesz grać kasą to wcale nie musisz być Billem Gatesem.
XD z takim podejściem to słabo widze twoje bogactwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@TchorzliwyLew: Które są z nimi bo mają wszystko z pierwszego zdania i zdradzają ich z ogrodnikiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)