Nie, jednak to był objaw #alfaholicy że chciałem Giulię Veloce. Po rabatach będzie cenowo droższe od BMW 3 a na poziomie BMW 4 GC, który może będzie trochę słabszy, ale będzie podobnie dobrze się prowadził. Z wyglądu może Giulia lepsza, ale znowu nie dużo lepsza od ładnej 4. A w użytkowaniu na pewno wygodniej będzie się korzystało z niemca, bo znając Julkę w Julii wszystko poza prowadzeniem będzie działało średnio, w pojemnikach na kubki będą źle trzymały się kubki, navi będzie nawigować średnio, w drzwiach nie zmieści się nic, a wieszak w bagażniku utrzyma ledwo torebkę. No i 5 letnia gwarancja w BMW (albo używane dwuletnie z 3 letnią - i tanio i dobrze). Jeszcze rok czy dwa na szukanie, ale raczej trzeba będzie wybrać mózgiem a nie sercem. Przez Julkę zakochałem się w Alfach, ale nie ma co raczej ryzykować ponad 150k złota na markę która ma pierwsze auto premium od lat. #alfa #bmw
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Po rabatach będzie cenowo droższe od BMW 3 a na poziomie BMW 4 GC, który może będzie trochę słabszy, ale będzie podobnie dobrze się prowadził. Z wyglądu może Giulia lepsza, ale znowu nie dużo lepsza od ładnej 4. A w użytkowaniu na pewno wygodniej będzie się korzystało z niemca, bo znając Julkę w Julii wszystko poza prowadzeniem będzie działało średnio, w pojemnikach na kubki będą źle trzymały się kubki, navi będzie nawigować średnio, w drzwiach nie zmieści się nic, a wieszak w bagażniku utrzyma ledwo torebkę. No i 5 letnia gwarancja w BMW (albo używane dwuletnie z 3 letnią - i tanio i dobrze).
Jeszcze rok czy dwa na szukanie, ale raczej trzeba będzie wybrać mózgiem a nie sercem. Przez Julkę zakochałem się w Alfach, ale nie ma co raczej ryzykować ponad 150k złota na markę która ma pierwsze auto premium od lat.
#alfa #bmw